Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Zivotna zelja ispunjena!

... pa, nije jos. Ali bit ce. Danas mi je majka saopcila vijest da u 8. mjesecu putujemo u Pariz, inace njezin rodni grad [:sramezljiv] posto sam oduvijek htjela tamo ici, zelim i sto vise vidjeti. Pa ako netko slucajno zna ili je bio da mi preporuci sto obavezno trebam vidjeti (osim poznatith znamenitosti grada [:jezik] ), gdje je dobra klopa, gdje se moze sopingirati (zensko prokletsvo [:hihot] )? Sve sto kazete je dobrodoslo [:sramezljiv]
2015 05 10
prijateljica i ja nedavno kupile karte z a pocetak devetog mjeseca :) jos smo u fazi trazenja smjestaja (sve jeee skupooo ) :D
2015 05 10
šta se klope tiče pekarski proizvodi , posebno krosani <3 i indijski restorani <3
2015 05 10
Eiffelov toranj je ok za vidit, za popet se i ne baš [:smije] al to je samo moje mišljenje [:jezik] ja san upala u gužvu, provela san cilo popodne u čekanju reda [:znoji] virujen da je ok ako nije gužvetina i ako do pola ideš lifton,a ne skalama ka ja pametnica [:smije] lipše mi ga je bilo gledat navečer s klupice iz daljine, kad se upale svitla na njemu [:smijesi]
2015 05 10
[:place] [:place]
2015 05 10
blago tebi..bila sm prije 3 godine i planiram opet kad se skupi malo novcica..ima brdo stvari za vidjeti, ja sam npr. u louvre-u provela dva dana a nisam niti pola umjetnina vidjela,..uzivaj : [:smijesi]
2015 05 10
@DiiiiiJa- da, smjestaj je dosta skup. Ja cu biti smjestena kod mamine prijateljice sto uvelike olaksava situaciju. Sretno u potrazi [:sramezljiv] @Kindzadza- hvala! Katakombe cu definitivno posjetiti [:kesi] a sto se Eiffela tice, cula sam da su uzasne guzve i redovi i da je najbolje predvecer ici [:smijesi]
2015 05 10
da to ti je bas olaksice, samo hosteli su im skupi a tek hoteli :D mi trazimo na airbnb pa bumo vidjeli kako ce to proci :D lijeeep provoood ;)
2015 05 10
koliko pa karta avionska dođe?
2015 05 10
Hvala cure [:smijesi] [:smijesi]
2015 05 10
@tinads- avionske karte su dosta skupe. Majka i ja idemo autom jer nam se vise svidja ideja da usput stanemo gdje hocemo [:smije]
2015 05 10
ja sam povratnu platila za deveti mjesec ryanairom 60 eura :D
2015 05 10
Stvarno? Ajme, pa to je super. Ja sam preko Croatia Airlines gledala i po osobi je povratna cca 1500 kn [:sokiran] znam da sam prije 3 godine trebala ici u Pariz, i onda smo tada preko Jet Seta upecali povoljno isto tako avionske karte no onda su otkazali let pa na kraju nismo ni isli. Tako da ovaj puta ova opcija [:hihot]
2015 05 10
daaaa preko croatie su preskupiii, cekale smo onu akciju sta imaju 100 eura ali nije bilo pa smo si osigurale ovako :D isplati se :D
2015 05 10
aufff gužve su strašne... sve je to lipo i krasno , al ako cili dan skoro provedeš gori na nogama u gužvetini, dok se popneš do vrha prođe te volja i želja za super pogledon na pariz [:smije]
2015 05 10
1 2