Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim vas za savjet

Htjela bi si kupit jedne cipele tu sa krpica ali se bojim ako ih kupim da ce mi biti velike broj je 37 a ja nosim 36 ipo premda mi nekad 37 broj zna odgovarati neznam zašto je tako valjda zbog kalupa cipela ili šta.. Cipele su mi prekrasne. Zanima me vaše mišljenje. Hvala
2013 03 13
Zamolite prodavačicu da vam izmjeri dužinu tabanice iznutra ako je moguće.
2013 03 13
Pa pitaj curu da ti izmjeri gaziste..........
2013 03 13
zašto ne pitaš za mjere? duljina gazišta i usporediš sa svojim cipelama doma?
2013 03 13
pitaj duzinu tabanice pa izmjeri po nekim svojim cipelama koje su ti dobre, a tako ces otprilike i znati jel ti odgovaraju ili ne :)
2013 03 13
Neka ti izmjeri gaziste, a ako ti ne budu dobre mozes ih opet ovde zaminit! Naravno nemoj ako su skupe! [:zaljubljen]
2013 03 13
Uzmi drveni štapić i izmeri svoje stopalo, isto tako neka i učini cura sa cipelama koje misliš kupiti i usporedite centimetre... [:smijesi]
2013 03 13
a i ako su velike za pola broja,imas u DM-u kupiti neke uloške koji upravo za tih pola broja smanje cipelu :) Jeftini su,oko 15-20kn max. :)
2013 03 13
Super hvala vam [:smijesi]. Poslala sam joj poruku pa ce mi izmjerit a ako budu malo vece kupit cu to u DM-u uloške te. Hvala vam
2013 03 13
@celinez potpisujem :) ja tako radim sa svim štiklama,balerinkama.pogotovo jer više neznam jel nosim 38,38ipo,39 hahahha nakon poroda sam prodala dosta štikli jer su mi bile male.a sad nosim sve nešto izmišano. pa uvik tražim dužinu gazišta i kupim u dm-a
2013 03 13
ja sam isto medjubroj, na tvom mjestu ne bh kupila, pogotovo ako su rabljene jer su samim time i razgazene i onda razlika nije u pola nego u jednom broju ja sam isto medjubroj, broj manje nego ti [:jezik] i isto mi se zna desiti s cipelama nakon jednog ili 2 nosenja da se razgaze i postanu velike [:tuzan] onda krecu ti gel ulosci, a nakon njih platneni, koji su deblji, a onda ciao cipele [:tuzan]
2013 03 13