Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Vjenčanica preko Ebay-a (iskustva, carina)

Pozdrav svima, Zanima me da li imate iskustva sa kupovinom vjenčanice preko Ebay-a? Hvala :)
2015 05 25
ajoooj, ne preporučam..
2015 05 25
a čuj....znam curu koja je naručila vjenčanicu preko ebaya! Platila je oko 400,500 kn, carinu nije trebala platiti. Haljina je stigla sprešana kao pismo.... Uglavnom, materijal je jako jeftin i onako najlonski sjajan te ju je nosila na prepravak koji je platila oko 500 kn. Sve u svemu, bila je ok i ona je bila lijepa mlada. Ali nije ni približno bila glamurozna poput ovih kupljenih i viđenih po našim salonima...
2015 05 25
ajoj, ni ja ne preporučam... krasne slike, ali nemaju veze sa stvarnošću...jako ćeš se razočarati...
2015 05 25
Pitaš ih da ti pošalju sliku uživo ako ne pošalju znaš da je muljaža a kad pošalju zna biti užasnih i dobrih radova [:kesi]
2015 05 25
oni ti večinom šivaju po mjeri tako da nema slika uživo....
2015 05 25
Nemoj, nemoj....nemoj kupovati ništa što nisi probala. 99% da neće ispasti dobro.
2015 05 25
Da da, cula sam vec svasta, al eto... Bas me zanima kako onda rade "naši" posrednici koji prodaju preko Facebooka ili slicno a isto tako znamo da su i oni kupili preko Ebay-a... Za Ebay barem znas da ces dobiti povrat koji garantiraju, a sto je sa našima?
2015 05 25
najbolja i najsigurnija opcija je da odeš u salon i na licu mjesta vidiš i izabereš... ako nemaš financijsku mogućnost, uvijek ima vjenčanica koje prodaju cure koje su kupile nove... to bar dogovoriš, odeš na prmopredaju..... sve je bolje od kupnje mačka u vreći... ajme majko mila, dok se ja sjetim kakva je vjenčanica stigla mojoj kumi.... ludnica... nismo znale dal da se smijemo ili plaćemo... na kraju je bila jednom na maškarama jer za drugo nije bila... a onda završila u caritasu... a radilo se o nekih 1200 kuna-- baš mi žao kaj nemam sliku da je javno stavim, da vidite o čemu pričam
2015 05 25
čula sam da ih ima na facebooku koje se navodno predstavljaju kao krojačice i traže te mjere da bi iste preusmjerili ebayu a sebi naplatili odlučnu proviziju [:zaljubljen]
2015 05 25
Ja sam naručila haljinu za slikanje preko aliExspressa i za te novce ja sam zadovoljna...nema šanse da bi ti ju netko za te novce zašio , a još i matrijal....Na kraju ju ipak nisam nosila...ali haljina je odlična Na forumu imaš temu kako proći jeftinije,kupovina internetom...pod vjenčanjima...ima puno cura zadovoljnih koje su ili naručile ili čak dale šivati kod provjerenih prodavača ili kupile odmah gotovu....treba si dobro odvagnuti...
2015 05 25
ali meni jedno mije jasno. Kad sam se udavala, vizija vjencanice u mojoj glavi se potpuno razlikovala od one koju sam na kraju kupila. Zasto? Zato jer se treba probati i točka! ta koju sam htijela mi je stajala očajno a ta koju sam kupila, kao da je stvorena za mene.... Ja se nebi usudila preko neta naručivati vjenčanicu. Ipak je to tvoj veliki dan! Dan u kojem je vjenčanica itekako bitna jer ako se ti ne osječaš dobro i zadovoljno, kako če se drugi oko tebe?
2015 05 25
ja sam kupila predivnu vjenčanicu sa dijamantićima i ima puno tila preko Aliexspresa i prezadvoljna sam..materijal je odličan..došla je u roku tj. dana..a troškove carine sam platila oko 350kn
2015 05 25
Moja vjenčanica je prije par tjedana naručena s ebay-a, trenutno se šiva i do kraja 6 mj. čekam kao mačka u vreći....vagala sam danima, danima, danima....i onda čula i dosta pozitivnih iskustava od cura i odlučila se na ebay....tko ne riskira ne profitira.............
2015 05 25
Slažem se s Barbarellom...ja sam u sposinom katalogu vidjela jednu vjenčanicu za koju sam rekla to je ta! a kad sam je probala,ajme majko mila...mislim da nikad nisam probala ništa što mi je tako loše stajalo,kuma me samo pogledala i rekla,skidaj to sa sebe [:hihot] još je imala čipku sve do vrata i kad sam je skinula,lagani osip mi je izašao za te dvije min koje sam imala na sebi [:sokiran] nakon nje probala još jednu i kad sam se pogledala,znala sam da je moja [:kesi] tako da svakako treba prvo probati,jednostavno kad probaš vjenčanicu onda znaš da li je to stvarno "ta"!
2015 05 25
1 2