Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ucinkovitost aukcija upitna

pozzz do sada sam stavila dvije aukcje nitko nije niti namirisao blizu njih a kamoli pogledao ili nedaj boze bidao [:hihot] zanima me kako je kod vas drugih cura jeste li ikad ista prodale na aukcijama vrijedi li ih iti postavljati ili je to samo da se odvuce paznja na vlastiti profil
2013 03 15
nisam dobila ni jedan bid :D čak ni kad sam stavila najpopularniju stvar - haljinicu koja ima preko 1000 pogleda [:smije]
2013 03 15
ma muljau svasta imala sam par pregleda ali nitko nista mislim da je dobar nacin jedino za reklamirati se malo tko bida ali zato mozes onda dobiti super stavr za malo kn opet dobro bidacicama heheh
2013 03 15
Ja sam stavila hrpu nakita po superniskim cijenama i prodala dosta toga... problem je u previsokim početnim cijenama, mislim... ja sam stavila početne po 1 kn i 5 kn pa ide dobro :)
2013 03 15
ja sam dugo pratila neke čizme,i cijena im je sa 250kn s vremenom pala na 200. I onda ih jedan dan vidim na aukciji,piše početna cijena 200kn, [:hihot] ,odem vidjeti na profilu kad tamo piše 230kn,wtf [:hihot]
2013 03 15
mislim da aukcije vrijede jedino za manje predmete kao nakit ili pašmine,šalovi,kape i torbice,ostalo kao što je odjeća ili obuća nitko ne gleda jer svima je draže kada je početna cijena nečega 5kn pa ako se bidanjem dođe do 20-ak kn plus poštarina svima je to već dosta...
2013 03 15
Ja sam imala dosta aukcija, uspjela sam prodat samo lakove i to je bio jedan jedini bid [:hihot] I sad imam aukciju,početne od 5kn,ali svi samo gledaju,nitko nije bidirao...ah,šta ćeš
2013 03 15
što se adminke tiče nakit je lijep,in,trendy...zato ide i zato jer su fakat niske cijene al moram priznati koliko sam ja primjetila roba koja se vrti na aukcijama meni osobno nije ni lijepa ni zanimljiva ni osobito trendy možda slike nisu dobre,tko zna..ali zaista djeluju mi kao komadi koje nitko neće,eto najiskrenije stavljala sam i ja neke grudnjake iz New Yorkera (nove da se razumijemo) prekrasne,za 20% cijene...ali ništa
2013 03 15
Cure, na malo kojoj aukciji sam viđala cijene primjerene aukcijama..to je problem..Po meni je blesavo da početna cijena npr.sakoa na aukciji bude umanjena za cca 10-20kn od one cijene za koju se inače prodaje.. Zna se šta su aukcije i s kojom cijenom bi se trebalo krenuti...svi mi cijenimo svoje stvari, ali, ako se netko odluči na aukciju, to znači da je spreman prodati tu neku stvar za puno manje novaca...
2013 03 15
Eh,da,bila je i o tome tema kako dosta cura ovdje zapravo ne zna šta su aukcije,čemu služe...jer dosta njih je stavljalo aukciju a početnu cijenu stavi onu po koliko joj se taj artikl prodavao...
2013 03 15
Cure su definitivno neupućene i onda se čude ko "pura glisti" zašto ne mogu nešto prodati...joj joj...google čuda radi [:hihot]
2013 03 15
[:hihot]
2013 03 15
google zakon [:smije]
2013 03 15
[:hihot] [:hihot] ne moraš biti pametan ako imaš google, dovoljno je biti malo pismen [:hihot] [:hihot]
2013 03 15
[:hihot] ovo si dobro rekla ahahahhah
2013 03 15
1 2