Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Turistički pratitelj

Kao što naslov kaže, planiram upisati tečaj za turističkog pratitelja u 10. mj u Zagrebu, pa me zanima jel netko to prošao i kakva su iskustva? Dali se to isplati i ima li posla u agencijama nakon? [:zaljubljen]
2015 06 02
Mene također zanima, i Mameha zanima me cijena tečaja? [:smijesi]
2015 06 02
i sama namjeravam ti uskoro upisat, a koliko sam saznala u razgovoru s turistickim pratiteljima na putovanjima posao je jako tesko dobit jer ih ima previse. naravno nije tesko ako si perfektan i ako odaberes dobru agenciju za tecaj. jer neke te zaposle ako si top u grupi, neke ne naravno. i posao se dobiva na temelju preporuke putnika itd. [:smijesi] [:smijesi]
2015 06 02
-samanta, našla sam na netu Jungle Tribe agenciju za 770 kn tečaj [:smijesi] -rwmarija, znam i sama da je sigurno ful puno već pratitelja/ vodiča koji čekaju u redu, tako je sa svim granama posla [:place] ali nisam znala da neke agencije te čak i uzmu nakon tečaja [:sokiran]
2015 06 02
mondotravel uzme najboljeg iz grupe, ako postoji najbolji, tako sam cula [:zaljubljen]
2015 06 02
iskreno mislim da se vise isplati upisati tecaj za turistickog vodica (malo skuplje i duze je, ali mozda ima neke sanse za poslic kasnije). od kada su krenule te akcije, turistickih pratitelja ima na svakom uglu [:place] jungle tribe je ok, ali ako je jedina motivacija dobiti posao u tom polju...tesko [:hihot]
2015 06 03