Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Esej na maturi!

Što mislite što će nam uvaliti ove godine pod esej? (A razina). Znam da je prošle godine bio Kratki Izlet a prije nekoliko godina Zločin i kazna pa su ga stavili i godinu nakon toga. Špekuliram nekakav usporedni esej o Kratkom Izletu i Lovac u žitu zbog proze u trapericama. Što vi mislite? [:zaljubljen]
2015 06 11
a moze bit bilo kaj sa popisa, prodi bar kratke sadrzaje i osnovno o tim knjigana/piscima/ vremenu u kojem je pisano... meni je bio usporedni latinovic i kratki izlet, za kratki izlet sam samo znala osnovno i dobila sam 80% iz eseja.. to ti jako dobro boduju tak da bez brige.. al nema ti smisla nagadati kaj ce bit
2015 06 11
ma nek stave sve osim Šimića [:vrti]
2015 06 11
ja sam esej imala 100 % , full lagano ako pročitaš tek tolko okvirno prije (ja sma imala Zločin i kaznu nije mi se dalo sve čitat ) i ubaciš koji citat-bodova ko u priči [:smije]
2015 06 11
Jaaoo samo da prođe sljedeći tjedan da mogu opušteno uživati u ljetuu [:hihot] [:poljubac]
2015 06 11
ono što izuče komisija iz bubnja [:hihot] .. eseji kakvi bili, nisam baš srećković za pisanje [:znoji]
2015 06 11
jooooooj samo da ne budu one novele Ruke [:vrti] [:vrti] [:vrti] [:vrti] [:vrti] [:vrti]
2015 06 11