Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Veca cijena za zamjene! ZASTO??

Ne shvacam jednu stvar ovdje,zasto neke cure stavljaju da je cijena veca za zamjene? Ne razumijem,dal njihove stvari vise vrijede ako se mijenjaju,a ne prodaju ili sta? Svi tako mozemo staviti da su nam vece cijene za zamjene,pa cemo se vrititi u krug i opet biti na istom. Ako sam za neku stvar stavila odredenu cijenu,onda mislim da tolko vrijedi,nece joj se sigurno cijena povecati ako ju zamijenim za drugu stvar,a ne prodam. Smatram to jako bezobraznim. Npr.majica vrijedi 50kn,a ako se mijenja 80kn. ZASTOOOOOO? Imala sam samo par zamijena,ali cim gledam tu stvari i vidim u opisu da je cijena veca za zamjene se nazivciram. [:znoji]
2013 03 19
Hehe i meni se digne kosa na glavi kad vidim za zamjene 20-30kn gore. Strasno [:boji]
2013 03 19
meni nije jasno zašto recimo se zamjena gleda prema cijeni,zar se ne bi trebala stvar za stvar mijenjati,primjerice netko je stavio manju cijenu čisto takvo jer ne želi precijeniti ili tražiti neki veliki iznos,a ne jer mu je artikl loš,a netko ima možda tri stvari u ponudi pa je nabio cijenu jer želi zaraditi,mislim da je glupost mijenjati se prema cijenu...pametnije bi bilo kada bi se zamijenio artikl za artikl...
2013 03 19
Pogotovo nesto kosta 30kn i za zamjenu je 60kn,znaci DUPLO skuplje.Zasto bi njihovo bilo skuplje u zamjenama a nase ne.Ne razumijem. Bezveze skroz.
2013 03 19
ne kontam ni ja.. Ako je zamjena nek bude zamjena,bez ikakvog nadoplaćivanja!
2013 03 19
ima tu jako puno neobjašnjivih stvari,ali ne razumijem kako uopće neke cure dođu do nekih tako nelogičnih ideja...
2013 03 19
i ja sam tog mišljenja....stvar za stvar, naravno u nekakvim realnim okvirima
2013 03 19
cure moje kako ne razumijete [:hihot] pa ako se kod dotičnih što napišu da cjene za zamjenu su veče nego za prodaju i te iste pristanu na zamjenu s vama [:hihot] to vam treba biti kompliment [:smije] dame su se udostojile mjenjati s Vama uauuu ja sam uvjek počašćena s takvim zamjenama [:smije] [:smije] [:smije] ,mada vidim da je bestija93 imala i bolje iskustvo nego ja što se tiče zamjena [:place] !
2013 03 19
Ludim na takve stvari. Tako sam dobila upit o zamjeni za stvar koju sam platila 70 kn na e-bayu, ali sam tu stavila cijenu od 30 kn, iako je još imalo etiketu, jer mi je bilo u cilju riješit se toga, kada sam kod te cure izabrala stvar koja je isto tako 70 kn, ali je ona tu nabila cijenu od 150, počela se buniti kako ja moram gledati cijene, a ne samo tako izabirati nešto [:boji]
2013 03 19
Katastrofa,dobro ja sam za nadoplatu,ako se meni npr.svidi neka skuplja torba,a cura kod mene nade neku majicu,i onda mi je ok da nadoplatim jos novaca. Ili tako neke situacije di su malo vece razlike u cijeni.
2013 03 19
Pa ako zelis prodati, tj. Bas dobiti novac za određenu stvar, onda ju uvijek možeš prodati ako sniziš cijenu. A ako ideš mijenjati, bude ti žao da mijenjaš supersnižen artikal za neku sitnicu. Tako da razumijem to pravilo. Iako, cijena je kod mijenjanja relativna, barem kod mene. Pozdrav svima [:smijesi]
2013 03 19
Bravo Ana009 [:kesi] NEKUZIM ni ja ZASTO???
2013 03 19
SUNCICA još uvjek čekam tvoju adresu za jaknu??? [:smijesi]
2013 03 19
Sensai,ako zelis sniziti cijenu onda napisi cijena po dogovoru. To njihovo pravilo je preglupo i nema smisla uopce.Onda svi mozemo to napraviti i opet ce cijene biti tu negdje i na istom.Sta smo mi glupi pa ce nam uzet npr. 5 stvari za 1 jer su njihove cijene vise kod zamjena.
2013 03 19
I ja se naživciram oko toga. Pogotovo zato što onda traže nešto po istoj cijeni što je skuplje od početne cijene njihovoh artikla. Tako se isto moja frendica naživcirala prije mjesec dana kada joj je cura došla s upitom za Zara traperice koje je ona platila oko 180kn, a stavila je cijenu 100. I moja frendica se htjela mijenjati za jednu haljinu koja je po toj curi procjenjena na oko 90kn i ženska je nabila još 20-30kn cijenu gore i nije se htjela mijenjati. ZAŠTO, POBOGU?! Ja kod zamjena uopće ne gledam na cijenu. Ako mi se nešto sviđa, zamijeniti ću na skoro sve što osoba zatraži. Ionako mi skuplja prašinu u ormaru, a 90% je šansa da to nikada neću prodati.
2013 03 19
1 2 3