Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Veca cijena za zamjene! ZASTO??

nije to nist 20 30 kn gore, zenska patike prodaje za 100 ak je zamjena onda 200 [:smije]
2013 03 19
Meni nije jasno zasto uopce nece zamjenu nego tvrde da vise vrijede pa po kojoj logici stavljaju te artikle uopce na tu stranicu ja sam stavila sve sto se ne nosi i sto ne namjeravam nosit za zamjenu sam uvijek bez obzira na cijene naznacene na svojim artiklima a kod prodaje uvijek smanjim,kod zamjene mi nije bitno pa te artikle ionako ne namjeravam nosit ne vidim uopce logike kod precjenjivanja odjece ako mi se nesto svidi mjenjam neovisno o cijeni i uvijek postignem dobar dogovor
2013 03 19
vecinom cute ovdje pretjeruju s tim ali sto kad vam se dogodi kao antoneli?! znaci npr ja stavih cijenu svoje mqjice nosene mozda dva puta 15 kn a cura me pita za zamjenu i meni se npr svidi njena majica koja je vise nosena a ona ju cijeni 30-40 ln..i sta sad ako ona meni zbog te "razlike" ne da u zamjenu tu majicu?! pa to je apsurd i mislim da u takvim slucajevima je sasvim opravdano svoju robu cijeniti vise
2013 03 19
na mobu sam pa sorry ljudi na greskama [:jezik]
2013 03 19
ja sam isto u box napisala da su cijene za zamjenu veće nakon što su me kod zamjena neke cure tražile da im nadoplatim razliku (koja nije bila ni velika, 10-15kn). ja sam svoje cijene skroz snizila, i uračunala p.pt u njih, pa su me znale tražiti ako je cijena ista da ja platim poštarinu za oboje jer kod njih nije uračunata :/ iako npr. kad mene netko pita za zamjenu te cijene uopće ne gledam, i ako je ista cijena ne pada mi na pamet sad njoj govoriti "e sad mi daj još 1 stvar jer sam napisala u box da su cijene veće". to sam napisala samo da se ogradim od tih koje traže nadoplate, ili još stvari (tu ne govorim o razlici od 100kn, nego od 20ak)
2013 03 19
takve samo zaobiđeš :)
2013 03 19
@aglaica omg?! poštarina kod nje nije uračunata pa ju ti plati?! pa koji su to biseri?? ovo je za plakat
2013 03 19
da, i ja sam se šokirala kad sam pročitala [:znoji]
2013 03 19
pr. meni se cura javi za zamjenu i ja stavim majicu 20kn i meni se svidi neka vestica po 40kn i onda ona kaze kako e njeno skuplje pa bi uzela jos nesto. znaci za tave stvari ja kazem da mi je cijena veca jer cure zele iskoristiti priliku >.< ali to sto kazem da je vrijednost veca ne koristim za to da na uzme jednu stvar od mene a ja 3 od nje, to ja ne radim nego neke cre to meni rade i zbog takvih sam nr. ja to napisala :S
2013 03 19
Ja se nedavno nisam mjenjala baš iz tih razloga jer smatram da zamjene nemaju veze s cijenama. Kad se već mjenjaš - i daješ bilo što za zamjenu, smatram da onda ne moraš gledati cijene niti onda reći "a mislila sam da ćeš platiti razliku jer je ipak moj artikl skuplji!" [:sokiran] [:ljut] Tko se voli baviti zamjenama na taj način, nek' izvoli, ali ja ne dajem ni lipicu više od poštarine za zamjenu [:smijesi] [:smije]
2013 03 19
Nedavno sam naišla na 4-5 profila s divnim stvarima za koje bih se mijenjala. I onda vidim piše "Majica je 30kn, ali za zamjenu je cijena 90kn" ZAŠTO?!?!?! xD Pa dobro da nisam lupila glavom o zid. [:ljut]
2013 04 06
1 2 3