Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Edukacijsko rehabilitacijski fakultet

Prodajem skripte i knjige za prve 3.godine! Info u pm :)
2015 07 10
Ja prodajem knjige za medicinsku školuuu :) Sorry na ubacivanju.
2015 07 10
-Davorka Horvatek Modrić, Ruža Križan- Sirovina,Marina Čubrić - Čitanka 2 Čitanka za 2.razred srednjih strukovnih škola original (30kn) -Marina Čubrić,Žarko Gazzari - Čitanka 3 - Čitanka za 3.razred srednjih strukovnih škola original (30kn) -Branka Muk ; Zdravstvena njega psihijatrijskih bolesnika , udžbenik kopiran i očuvan (15kn) -Marica Kurtak- Hrvatski jezik 3, udžbenik za hrvatski jezik za 3.razred, kopiran i očuvan ( 15 kn) - Irena Horvat Čajko,Irena Lasić - Zweite.sprache@ TSCH.de 1 radna bilježnica i udžbenik njemačkog jezika za 1.razred gimnazija i strukovnih škola - kopirano i očuvano (25kn) -Prirodni spojevi; Dubravka Stričević i Blanka Sever - zbirka rješenih primjera i zadataka , kopirano i očuvano (10kn) -Pedijatrija sa zdravstvenom njegom djeteta; Ivan Malčić,Ruža Ilić, udžbenik za 3. i 4. razred medicinskih škola, original knjiga u potpunosti očuvana, 40 kn -Roko Živković ; Klinička farmakologija original knjiga, očuvana 40kn -Zdenko Volner- Opća mikrobiologija s epidemiologijom i imunologijom - kopirani udžbenik,očuvan (15kn) Može i dogovor oko cijena, kako god samo da mi ne stoje u sobi..
2015 07 10