Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Pomoć-crvene starke

Drage dame, molim vas pomozite, planiram kupiti crvene starke, ali ne znam na šta bi ih mogla nositi i kombinirati [:sramezljiv] do sad sam imala samo bijele koje su išle na sve, a ne želim s ovima izgledat ko klaun [:hihot] svaki prijedlog je dobrodošao...
2015 07 25
Na sve? [:hihot] Ja sam 5 godina samo te nosila i nosila ih na apsolutno sve, uključujući i rozo.
2015 07 25
ma na sve... još onako one malo ..malo tamno crvene... ma super su... [:smijesi] uff ... samo ja ih nikad ...ne samo starke... ali nikad nebi crveno i rozno skupa kombinirala... aaaaaaa nikako... [:boji]
2015 07 25
Imam istomišljenika, lakše mi je [:smije] frendice su me malo pokolebale jer kažu ne ide baš na sve, treba znati iskombinirati pa sam malo posustala [:sokiran]
2015 07 25
Ma kakve frendice, pusti to, idu one na sve [:zaljubljen] fimice, meni ljudi kažu da skombiniram odjednom sve boje koje ne pašu, ali na meni dobro nekako izgleda, možda je i do toga [:hihot] Jedino šta ne bih nikad skombinirala je crno i tamno plavo, kosa mi se diže kad vidim ljude u tome [:sramezljiv]
2015 07 25
Starke su zakon i jednobojne starke se stvarno mogu kombinirati na sve, neces nikad kao klaun izgledat sta god iskombinirala na njih :)
2015 07 25
Sara... vjerujem ... ali kako kažeš ... diže mi se kosa na glavi dok vidim.... roza i crveno.... za mene je to ... ne spojivo... [:zaljubljen]
2015 07 25
@SaraKedavra i @zagi000 hvala na savjetima i mišljenju [:smije] onda će ipak biti moje [:hihot]
2015 07 25
flamma26 , visoke ili niske crvene, broj? Naime, prijateljica ima nove visoke starke, nošene svega 2 puta. Ako i toliko. Oko cijene dogovor normalno. Broj mislim da je 41. Ako si zainteresirana [:hihot]
2015 07 25
Ardnass hvala najljepša [:poljubac] , ali kupila sam danas crvene niske, ionako mi ne bi pasalo jer sam ja 37 broj, ali hvala još jednom [:kesi]
2015 07 25