Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

polaganje tečaja

Htjela bi upisati tečaj za knjigovodstvo, imam samo srednju školu ne baš bajnu, pa bi htjela nešto dodatno upisati, želja mi je raditi u administraciji..... ili nešto u tom smjeru.... svaki savjet i preporuka su dobro došli.... algebra, rrf, infokatedra, ili bilo koja druga po vama koja je dobra ili bilo koja info. da li ste zadovoljne one koje su bile ... sve me zanima [:smijesi]
2015 07 27
Pučko otvoreno učilište, znam da se upisuje u radnu knjižicu, za ove ostale nisam sigurna [:smijesi] Ja sam išla za sasvim nešto drugo i zadovoljna sam [:zaljubljen]
2015 07 27
nema vise radnih knjizica [:hihot] nista se vise ne upisuje u njih [:hihot]
2015 07 27
Upad da pitam ako imam izvanrednu skolu polozenu gdje je sad idem upisati ako vise nema radnih? Hvala [:poljubac]
2015 07 27
Za knjigovodstvo svi traze iskustvo barem 3 godine, to je vazno. Od skola RRIF.
2015 07 27
znam da nema više knjižica, odeš u HZMO (ili ako imaš svoj pin) i u sustavu ti upišu kao novo zanimanje. provjeri da li su ti prilikom prijenosa podataka u elektroničku knjižicu (da ju tako nazovem) prenijeli sve podatke jer se meni dogodilo da mi srednju školu nisu upisali (i još par ljudi). bez obzira što ne postoji radna knjižica, sve verificirane tečajeve/osposobljavanja ako želiš da ih poslodavac vidi moraš ih upisat u sustav HZMO [:smijesi]
2015 07 27
Nemam pin jer nisam isla uopce kad su te nove elektronske izasle tako da ni ne znam sto mi je upisano alo morat cu znaci poci pa ce oni to upisati u kompjuter ili kako to vec ide. Hvala ti na objasnjenju [:poljubac] [:kesi]
2015 07 27
Kad sam ja isla trazili su me original svejdodzbe na uvid i jos moras imati kopije istih koje ostaju kod njih. Da unese ih u sustav. [:zaljubljen] [:smijesi]
2015 07 28
čemu uopće služi to upisivanje dodatnog školovanja u sustav kad se može raditi u struci i bez upisivanja, samo se poslodavcu da kopija potvrde o završenoj školi, a nakon prestanka rada i dalje podaci o dodatnom školovanju nisu elektronički upisani u sustav
2015 07 28
kod ispisa staža rubrike pod školovanje će biti prazne, kao da nemate ništa upisano, jer i u starim knjižicama je upisano školovanje i dodatno školovanje/tečajevi/osposobljavanje. prilikom zapošljavanja većina poslodavaca traže tu potvrdu o stažu gdje i među ostalom i piše što ste sve završili, gdje ste sve radili, radni staž koliko ste duge gdje radili.... kao i kod starih knjižica sve što ste dodatno završili morali ste ići naknado da vam upišu (u Zagrebu u Vodnikovu).
2015 07 28
eto nisam znala da se po novom upisuje na mirovinskom, mislim da ću ići provjeriti što to uopće imaju ili nemaju upisano, a koliko vidim sve je moguće
2015 07 28