Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Profili i stranice

Curke,jel imate i profile na fejsu na kojima prodajete?I cure koje se isto bave izradom nakita i ostalih rukotvorina,imate li stranice?Gdje vam ide bolje prodaja?Ja imam na fejsu poseban profil i stranicu gdje prodajem...A i na svom privatnom profilu imam slike...I na fejsu mi punoooo bolje prodaja nego ovdje...Ne mogu ni usporediti [:smije]
2013 03 30
I meni tako,par dana ništa pa onda par narudžbi u isto vrijeme...ali s obzirom da izradjujem i podloge sa imenima djece i narukvice sa imenima,imam sada punoo posla...Za Uskrs i tjedan poslije...
2013 03 30
Ja sam napravila stranicu, lijepo ju složila ali teško mi je bilo pratiti i dodavati na sto strana, pogotovo što vodim stranice i drugima. Nisam baš imala nešto narudžbi na Faceu, rukotvorine obično odu odmah u direktnoj ponudi a nemam toliko vremena za masovniju produkciju.
2013 03 30
Imam i fejs profil sa svojim rukotvorinama. Radi se o raznim poklonima od pelena za djecu,cestitkama,kutijicama,nesto sitno i nakita te dekorom za kucu poput vjencica. To su stvari koje volim izradjivati i to me veseli.
2013 03 30