Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kožne Conversice - savjet

Helou. Zanima me kako se navedene tenisice ponašaju nakon cca godinu dana. Znam da je to koža i da se napravi trag (crta ona) napred od nošenja (savijanja). Zanima me još da li se lako peru i da li ostaju ti savinuti tragovi crni poslije pranja na bijelim starkama? Da li pucaju manje ili više od platnenih? I kako se crne ponašaju, ako ih ima tko? U dilemi sam :D :D <3
2016 01 17
Kolegica ima bijele. Pere ih u masini. Izgledaju kao nove
2016 01 17
meni su super bile ,ovisi kako ih odrzavas također,na pregibu ima crta ,vidi se ,ali sve drugo je stvarno u super stanju,ja sam ih prala na ruke ,bio mi je bed u mašini ih prat :)
2016 01 17
Ovisi kako hodas i kako gazis.meni nit jedne starke nisu nikad nigde pukle a vidim ljudi ko klosari hodaju u njima sve poderano
2016 01 17
Ma ja ih održavam maksimalno. Evo bijele platnene ću treće ljeto imat, samo je na gumi sa strane puklo 5mm, sve čitavo i onaj natpis iza kao nov
2016 01 17
Ja imam svoje godinu u pol, izgledaju ko iz ducana :)
2016 01 17
Ja svoje frknula nakon dvije godine i prešla na kopije. Jednako traju. Original se ne isplati kad je cifra četverostruko veća a jednako mi i traju i izgledaju. :/ On topic: frendica ih ima, kožne bijele, super je zadovoljna, prebriše krpicom gdjekad, i eno izgledaju jako dobro još uvijek. Trag se vidi samo ako se sagneš i zapiljiš baš.
2016 01 18
Aj superr, pomogle ste mi dost :D Na fake ne bi nikad, ne zbog trajanja nego zbog izgleda, jako su lose napravljene
2016 01 18