Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Dramcatchers

Ima li tu zainteresiranih dama za razne ručno rađene snovolovke iliti dreamcatcherse? Svakakve dizajne radim, sve rucno, i velicina po zelji. Prekrasni su i stvarno su savršeni pokloni. Samo ne znam ima li zainteresiranih uopce na ovoj stranici, ako ima radit cu profil posebno za prodaju istih:)
2016 04 20
da li to zaista funkcionira?ja imam nočne more redovno
2016 04 20
Otvori novi profil, zašto ne. Također možeš otvoriti temu na forumu pod rukotvorine i postaviti slike svojih radova da vidimo kreativnost :)
2016 04 20
> TanjaJurcevic: > da li to zaista funkcionira?ja imam nočne more redovno Jao pa ne mogu ti sa sigurnosti odgovoriti, ja zaista nisam imala nikakve nocne more otkad mi jedan dreamcatcher visi iznad kreveta, ja sam vam ovako dosta uvjerena u takve stvari i vjerovala sam da ce pomoci, mozda zato i je, mozda je to stvar podsvjesti, a mozda stvarno funkcionira :)
2016 04 20
I imam pitanje, zbog nekrpičarskih stvari se može biti blokirano, mislite da bi me blokirali zbog dreamcatchersa? Jer to bi se prodavalo kao ukrasi za dom ili nesto takvo, vidim tonu takvih artikala pa nitko nije blokiran, ali sad mi je dosla informacija da ako prodajem išta što nije odjeca,obuca,nakit itd. da cu biti blokirana.
2016 04 20
vidiš i mene to zanima,.da,ima puno žena sa nekrpičarskim stvarima i neke su blokirane neke nisu iz nepoznatih razloga
2016 04 20
Te žene s nekrpičarskim stvarima još nisu došle na red. Ali ne smije se. Mila, stavi na njuškalo ili u opis profila da ih izrađuješ, plus tema na forumu o rukotvorinama. Tko traži, naći će :)
2016 04 20
Hvala Saro, to cu i napraviti, ali mislim da cu i profil izraditi, pa ako ugase - ugase, nemam sto za izgubiti. Samo mi je krivo sto se prije blokiraju profili koji prodaju posteno nesto, a ne oni koji varaju, preprodaju ili prodaju po vrtoglavnim cijenama, prije dođu na red one cure koje pošteno prodaju nešto, nego one koje se bave mutnim poslovima.. :(
2016 04 20
A ok, svjesno radi protiv pravila, kaj da ti kažem :D Pa netko može pošteno prodavati i janjce i beštek, ali tome nije mjesto ovdje. Stranica se zove mojekrpice, a ne njuškalo. Onda svaka može napraviti drugi profil sa nekrpičarskim stvarima i staviti stolove, zavjese i brokulu, pa ćemo se žalit kad nam to krene iskakat u tražilici umjesto cipela koje tražimo.
2016 04 20
Ako poveže original profil sa novim koji prodaje dreamcatcherse blokat ce te na oba. Da utjesim Saru. :')
2016 04 20
Joj ma necu onda. Na forumu cu, i na njuskalu, i gdje god budem mogla a da nije protiv pravila haha
2016 04 20
Otvori temu sa fotkama i opisima u kategoriji rukotvorine na forumu..onda stavi link od te teme na svoj postojeci profil. Na taj nacin ne krsis pravila a imas sansu pokazati svoj rad :)
2016 04 20
Ako te tješi, meni je cura s krpica radila dreamcather..Nije imala ništa na profilu, ali našla sam je putem foruma i teme koju je otvorila sa slikama :) Tko traži, naći će, bez brige!
2016 04 20