Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Huawei P8 mišljenja?

Gledam si neke mobitele, što mislite o huawei p8 ?
2016 05 17
Predivan je, da sam ga barem spazila kad sam prije koji dan kupila još jednog lg-a. Dizajn je super! A što se tiče sustava i kako radi, ljudi su, koliko sam skužila dosta skeptični prema kineskom Huaweiju, ali koji god sam do sad imala programski me nije iznevjerio za razliku od recimo samsunga.. Samo naprijed
2016 05 17
Dada, imam i ja Samsung i onako baš je sranje. Kod njega više platim ime nego šta ostalo. Samo neznam gdje je najjeftiniji? Vidjela sam da u bon bonu ima P8 Lite, neznam da li je neka velika razlika ili?
2016 05 17
Imala sam Huawei, ne taj model i bio je super. To je ogromna tvrtka i odlični su. :)
2016 05 17
Moj brat je imao taj i bio je oduševljen, još je on prezahtjevan. :")
2016 05 17
Mislim da je Huawei kod nas dosta podcijenjena firma,a stvarno imaju dobre mobitele. Omjer cijene i kvalitete je vise nego dobar. Moj dragi ima P1 vec jedno 4ipo godine, ne zeli ga mijenjati, ceka kad ce krepat, ali mobitel se neda i dalje radi zaista dobro. Prezadovoljan je. Ja sam si prije godinu i po uzela Huawei G6 LTE, takoder sam prezadovoljna i mislim da koji god njihov model uzela, ne mozes pogrijesiti. :)
2016 05 18