Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Opet Tisak

cure jel vam se događa da dobijate otvarane pakete? Evo meni jutros već drugi put u kratko vrijeme.... Prvi put je bio poslan iz Zagreba, sve je srećom bilo u redu, ali je bio otvaran.Zvala sam u Rijeku i rekli mi da sam u pravu da se slažu s mojim mišljenjem i bla, bla,bla.... a krivicu svalili na Zg. Jutros paket stigo iz Splita, opet vidim otvaran je.... Jel se još kojoj to događa ili sam ja po lupom :)
2016 09 12
meni je svaki put tako al vidim sve je uredu pa nisam ni pitala tetu na kiosku, zašto
2016 09 12
Kako to?pa sta pakete nesmije samo carina i policija otvarati?nama dođu u skladište policija carina psi naravno zaposlenici budu prisutni ...
2016 09 12
Nisam nikada dobila otvoreni paket niti je(koliko znam)moj paket ikome dosao otvoren..
2016 09 12
Prva informacija. >:(
2016 09 12
možda je to više do transporta ili nepravilno složena kutija. ne bi vjerovala ,ali ima puno ljudi koji tu kutiju slažu kao rubikovu kocku.
2016 09 12
ne, baš je prerezan, al samo jedan onaj flaster,znam jer sam rekla super ne moram tražit škare
2016 09 12
Prvi put čujem, ali ako se događa pa u banani su stvarno :O
2016 09 12
Meni se isto događa dosta često, ali uvijek je sve bilo u redu...
2016 09 12
> Uljeshura: > Prvi put čujem, ali ako se događa pa u banani su stvarno :O nađi nešto kod nas di nema banane :)
2016 09 12
Prodavaonica namještaja? :') :') :') :')
2016 09 12
Da skoro svaki drugi je otvaran
2016 09 12
Vjerojatno kontroliraju zbog droge ili duhana
2016 09 12
Čak i ako kontroliraju zbog droge, to bi se trebalo obaviti po propisanoj proceduri. Samo ovlaštene osobe, i o tome bi se trebao voditi zapisnik, pretpostavljam. Ovako, mogu i ja sumnjati da mi susjeda pod krevetom drži vreću marihuane, pa ne mogu tek tako banuti u tuđu kuću da to provjerim :o
2016 09 12
Meni takodjer dolaze otvoreni, skoro svi, bas bude prerezana ona zuta naljepnica, i ponekad dodatno zalijepljeno selotejpom, ali uglavnom bas otvoreno. Srecom, nikad nije nista falilo.
2016 09 12
1 2 3