Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

kumovi na vjenčanju

Pozvani smo na svatove u studenome, bit ćemo vjenčani kumovi, a ja nemam blage veze što da obučem jer će već biti i hladno i ja nemam apsolutno u ormaru ništa što bi moglo poslužiti u tu svrhu. Sve svadbe na kojima sam bila su bile u ljetnim mjesecima i sva svečana odjeća je više manje ljetna. Molim neke cure koje se razumiju u takve odjevne kombinacije za pomoć. Mladenci i mi otvaramo ples pa ne bi da se brukam među 200 ljudi. Najradije bih obukla bijelu košulju i crne hlače. HELP!
2016 09 15
Ja sam bila kuma u listopadu, u dijelu Europe gdje tada pada kiša i užasno je hladno. Nosila sam maksi haljinu, ispod guste čarape i zatvorene cipele. Gore sam imala kožnu jaknu. Ako kožna jakna nije tvoj đir, možeš baloner ili neki jači sako. U svakom slučaju uzmi zatvorene cipele ako bude kiša, jer na njih možeš i hulahopke, a dosta ovisi i o tome koliko ćete biti vani.
2016 09 15
Haljinu možeš bilo kakvu, pa i bez rukava ili kratku, obuci najlonke i zatvorene štikle, najlonke skineš kad dođeš u salu, tam je i onak prevruće pogotovo dok bute plesali :) a za gore bundica, sakoić bilo što da paše na haljinicu, pa ne buš valjda tolko puno po vani hodala po zimi :)
2016 09 15
Potpisujem također za kožnu jaknu :)
2016 09 15
Bila sam kuma prošle godine u listopadu. Imala sam haljinu od čipke, potpuno transparentne čarape (dakle noga mi je izgledala kao da nemam čarape), salonke, i u rezervi kraći sako "A" kroja, s jednim gumbićem (nešto kao što je nosila Jackie Kennedy :-) Dodatno, probavala sam u navedenoj kombinaciji i kraću, kožnu jaknicu. Izgledalo je solidno!
2016 09 15
Aha, sjetila sam se još nečeg, ako ti se sviđaju mid skunje plisirane, metalik... To bi se dalo odlično skombinirati! ;-)
2016 09 15
bijela kosulja i crne hlace su daleko bolji odabir od maltene vjencanica, stejtment nakita i platformi (za koje treas oruzani list) u kojima se kume posve redovno krevelje kraj mlade. kako kaze moj babo, ko zna zna, taj ce i u jutenoj vreci bit avion. ko ne zna, ni u dioru nece zgledat nikak.
2016 09 15
> cipelitza: > bijela kosulja i crne hlace su daleko bolji odabir od maltene vjencanica, stejtment nakita i platformi (za koje treas oruzani list) u kojima se kume posve redovno krevelje kraj mlade. Yup.
2016 09 15
Mislim da je najbolje za kumu i za vrijeme godine da nosi dugacku haljinu, a rukavi ti nisu toliko bitni osim mozda u crkvi jer je hladnije pa mozes imati neki sako, a kasnije ce ti sigurno biti jako toplo u zatvorenom prostoru, pogotovo zbog plesanja. Sto se tice obuce, mozes nositi sto god zelis na takvu haljinu jer se nece bas vidjeti ako je skroz duga, mogu biti neke zatvorene cipele ili nesto tipa gleznjace na petu,...to lako iskombiniras.
2016 09 15