Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

TRAŽIM PSA - FRANCUSKI BULDOG :)

Pozdrav, tražim psa rase Francuskog Bulgoda. 😃 Bitno mi je da je štene, može bez papira, ako imate - znate nekoga tko prodaje molim Vas JAVITE 😃 Imam puno ljubavi koju bih dala za tog psića, previsoke su mi cijene na njuškalu s obzirom da sam u dosta lošoj financijskoj situaciji.. Molim Vas ako znate nekoga tko ima da mi se javite u poruke i ostavite neki kontakt, bila bih Vam zahvalna 😃
2016 09 24
Pozdrav, neznam gdje mozes kupit Francuskog buldoga , ali bilo bi bolje da ne kupujes ovu pasminu a posebno ne ako nije iz provjerene uzgajivacnice. Francuski buldozi su jako osjetljivi psi. Skloni su bolestima disnih puteva,srcanim bolestima, problemima sa kraljeznicom , cesto imaju probleme sa ocim,ne podnose vrucinu i cesto su kod veterinara . Kako sama kazes da si u dosta losoj finanacijskoj situaciji ova pasmina definitivno nebi trebala bit tvoj izbor. Ima ga moja prijateljica , kupljen je od vrhunskog uzgajivaca , savrsen po svim parametrima, sada ima 5 godina i siroce je stalno po veterinarima.
2016 09 25
Moj savjet ti je ako si u lošoj financijskoj situaciji da uopće nemaš psa. Puno košta ako želiš da sve ima, naročito početak/sve za štene.
2016 09 25
Pas je jako skup sport, pogotovo s obzirom na sve gore napisano vezano uz zdravstvene tegobe buldogića. i naravno moram spomenut da uzmeš u obzir udomljavanje, ima predivnih napuštenih pasa...
2016 09 26
Udomi nekog malog i daj mu puno ljubavi koju imas.Sigurno ce ti vratit trostruko ,a onda ces vidit da pasmina nije bitna i da ljubav i odanost nema granica pa neka nije Francuz :-)
2016 09 26
Moj savjet ti je- UDOMI PSA.. bilo kojeg, uopće nije bitna pasmina, svi psi ti pružaju veeeeeeeliku ogromnu ljubav,a ti ćeš barem znati da si spasila jednog psa koji je mogao biti uspavan ne daj bože! :)
2016 10 12
Udomila sam si baš jednu malu slatku curu, shvatila sam i sama da možda sada nemam mogućnost za buldoga.. :) hvala curke svima na komentarima :) već se 20 dana družim sa novom prijateljicom i samo da Vam kažem jaaako se volimo :D
2016 11 05
> RozaaKozaa: > Udomila sam si baš jednu malu slatku curu, shvatila sam i sama da možda sada nemam mogućnost za buldoga.. :) hvala curke svima na komentarima :) već se 20 dana družim sa novom prijateljicom i samo da Vam kažem jaaako se volimo :D :) :") KOja pasmina?
2016 11 05
Čestitam ti!!! dobra odluka!!! sretno cure <3 <3
2016 11 07