Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

"zamjene ne"

Drage cure, vi, koje kao ja isključivo prodajete krpice i isključivo ih šaljete bilo poštom bilo tiskom, da li se ponekada zbog toga osjećate baš onako kao manje vrijednima?? Ja stvarno ne razumijem curke koje se zbog toga ljute, ....ali dodatna robica mi ne treba, i nemam vremena za šetnju gradom sa krpicama u vrećicama... sorry, ak' nećeš kupiti pa ne moj, tko te tjera, ali isto tako ne moj biti ni bahata.... Uživajte ;)
2016 09 29
Svatko ima pravo na svoje uvjete. :) Ja sam isto napisala da nisam za zamjene jer zbilja ništa ne trebam,ali stalno dobivam ponude za njih. Osobno bih najprije prije pročitala što piše na profilu neke korisnice. :)
2016 09 29
Ne stvari mijenjam, neke ne. To je moje pravo. Dobivam upite i za artikle koje ne mijenjam i odgovaram na svaki. Tko zna, koji put se možda budem i iznenadila s ponuđenim. Smatram da, ako sam kulturna i na lijep način komuniciram pa makar i odbijem zamjenu, možda će osoba ipak kupiti artikl. Ne treba biti bezobrazan, s tim postižeš kontru samo. Lakše se zahvaliti samo. :")
2016 09 29
Ja se na upit o zamjeni samo zahvalim i to je to. Kraj komunikacije. Jedan dan sam dobila i odgovor nakon toga pa sam se sva uzbudila. Ha, ha .... nisam naviknuta na ljubaznost nakon što odgovorim ne hvala na zamjenu... ;))))
2016 09 29
...mene ne smeta, lijepo odgovorim i zahvlim..
2016 09 29
ja prihvaćam zamjene, dapače, volim kad mi se cure jave, svakako pogledam, ali razočaram se kada mi nude zamjene nekakve robice koje inače nosim po doma, ali iskreno... volim i prodati, ali zamjene također dobro dođu.
2016 09 29
prije sam se voljela mijenjati ali sada samo prodajem jer mi stvarno nista ne treba.i dalje dobivam upite za zamjenu pa bi bilo lijepo da zainteresirane prvo procitaju opis profila. iako nakon odgovora "ne hvala" dobijem neki bezobrazan odgovor
2016 09 29
Svatko ima svoja pravila, uvjete, načine slanja, ali smatram da ono što uvijek mora biti, kod svake korisnice, je ljubaznost. Nikome neće kruna pasti s glave ako odgovori curi koja pita za zamjenu, iako si naglasila da za istu nisi. Sigurno ću se vratiti na profil cure s kojom sam imala ugodnu komunikaciju nego s nekom koja se nije potrudila niti odgovoriti mi.
2016 09 29
ja sam uvijek za zamjenu,.zna se dogoditi da dobijem super kvalitetnu i skupu stvar,.zna se dogoditi da su krpe za smeće ali to su čari krpica :")
2016 09 29
Mene osobno;Najčešće za zamjenu pitaju korisnice kojima u opisu vrišti : Nisam za zamjenu!!!!!!!! nemam osobno ništa protiv zamjene osim navedenog . . drago mi je(ako se nađe nešto)uzeti nešto da umanjim cijenu artikla kako bih izašla u susret.
2016 09 29
Mislim da svatko ima pravo na svoje uvjete poslovanja. Osobno nikada neću kupiti od cure koja je iz Zagreba i ne želi primopredaju, ali to su uvjeti te osobe i dok to vidim jednostavno zaobiđem i sigurno se neću ljutiti na tu curu ili vrijeđati. Što se tiče zamjena - neke cure ne čitaju opis i šalju svakakve upite. Ja sam u pravilu za zamjenu, ali često se dogodi da ne pronađem ništa što trebam pa pristojno odgovorim i cure se znaju tada odlučiti za kupnju.
2016 09 29
Ja ne vršim osobnu promopredaju i onda se neke vrijeđaju..svašta. Ovisno o cijeni artikla znam ponuditi gratis ptt ili da veći dio snosim ja. Bez uvrede svakom i iako imam druge razloge zašto ne vršim primopredaju čistom logikom ne vidim zašto bi išla na drugi kraj grada, ili negdje za što trebam izdvojit sat ipol ili više vremena kojeg nemam da bi potrošila 22 kn na autobus, a da bi dotične uštedile 15 ... Drugo je kada netko svaki dan ide nekom rutom pa će usput dodat jer već tu prolazi. Al rekoh, to ionako nije glavni razlog..pa . Ugl, svatko ima pravo na svoj odabir i odluku. A za zamjene ne volim kada netko traži objektivno kvalitetnu stvar za neku koja nema kvalitete niti vrijedi al joj je nabijena cijena A sto ljudi, sto ćudi
2016 09 29
Ja sam ovdje nova, tek nekoliko dana, čitam i učim od vas :D zanimljiva ste vi zajednica. U ovih par dana imala sam nekoliko upita za zamjene, sve su cure bile jako ljubazne...a vidim da ima svega :) Potpisujem da svatko ima pravo na svoje uvjete..
2016 09 29
100 ljudi, 100 ćudi. Svatko određuje svoja pravila poslovanja.. To što će se neka tamo ljutiti jer nisam za zamjenu, nije moj problem. ;)
2016 09 29
osobno volim zamjene i dobila sam stvarno super stvari ispod cijene, ali i loših stvari. nema veze, sve to dođe na svoje. znam poslati upit za zamjenu i dok mi bezobrazno osoba napiše samo NE. bez pozdrava i ičega, ne pitam ništa više. a dok su curke znale odgovoriti početi komunikaciju, zafrkanciju...više puta sam i kupila. bilo je i obratno, mene netko pita za zamjenu pa si ne nađem ništa pa nakraju ova kupi jer joj je zapelo za oko. tak da te rasprave kak vam smeta ako netko pita za zamjenu su dvosjekli mač. neke tjeraju potencijalne kupce nekulturom i ne komunikacijom.
2016 09 29
1 2