Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Profili koje zaobilazim!

Ovo sam baš morala okačiti na forum! Znači X puta se dogodilo da nešto želim kupiti i kada vidim u opisu profila kako su cure arogantne jednostavno taj profil zaobiđem. Tlak mi dižu i one što me mole za zamjenu, a u profilu im piše velikim slovima da nisu za zamjenu da ih se to ne pita i da ne odg na takve poruke, wtf?! Evo primjer opisa profila kojeg sam zaobišla: ZAMJENE - NE, NE NE!!! posaljite mi upit o tom i IZIGNORIRAT CU VAS, nemojte biti MUTAVI NEMA REZERVACIJA - dok ste se vi premisljali, netko je kupio, jbg. NE VRŠIM PRIMOPREDAJE. dosta je neozbiljnih kupaca, natezanja i dogovora. cijenim svoje vrijeme, hvala! TISAK SLANJE// 15kn poštarina oš' neš' bangladeš Nekulturno i sirovo!
2016 11 24
> Garfield: > Ovo sam baš morala okačiti na forum! > Znači X puta se dogodilo da nešto želim kupiti i kada vidim u opisu profila kako su cure arogantne jednostavno taj profil zaobiđem. > Tlak mi dižu i one što me mole za zamjenu, a u profilu im piše velikim slovima da nisu za zamjenu da ih se to ne pita i da ne odg na takve poruke, wtf?! > Evo primjer opisa profila kojeg sam zaobišla: > ZAMJENE - NE, NE NE!!! posaljite mi upit o tom i IZIGNORIRAT CU VAS, nemojte biti MUTAVI > NEMA REZERVACIJA - dok ste se vi premisljali, netko je kupio, jbg. > NE VRŠIM PRIMOPREDAJE. dosta je neozbiljnih kupaca, natezanja i dogovora. cijenim svoje vrijeme, hvala! TISAK SLANJE// 15kn poštarina oš' neš' bangladeš > Nekulturno i sirovo! "Tko plaća putem interneta, molim da pripazi da ne uplati dva puta jer to nije moj problem"
2016 11 24
iz gore navedenog se vidi da trgovac ne može biti svako, i to treba znati.... ;)
2016 11 24
Dijelim mišljenje, takve profile u širooooooookoooo zaobiđem. Al vrhh mi je bio, znam da sam napisala već, al kad je tema moram ponovit. Opis kaže: Nisam za zamjene osim kad ja pitam i tada cijenim svoje artikle puuuunoo više! Ta mi je kraljica!
2016 11 24
ja isto izbjegavam takve profile bez obzira sta cak zna biti i nesto povoljno sta mi treba nekako si mislim ko zna sta ce mi doc i u kakvom stanju
2016 11 24
> Majalike: > Dijelim mišljenje, takve profile u širooooooookoooo zaobiđem. > Al vrhh mi je bio, znam da sam napisala već, al kad je tema moram ponovit. > Opis kaže: Nisam za zamjene osim kad ja pitam i tada cijenim svoje artikle puuuunoo više! > Ta mi je kraljica! Ta(kva) se meni javila pa sam joj za zamjenu izabrala 5 njenih stvari za jednu moju a ona u cudu. Ja reko vidim da vi svoje cijenite puno vise kad je zamjena pa evo i ja sam svojima digla cijenu pa da budemo fer :D
2016 11 24
> "Tko plaća putem interneta, molim da pripazi da ne uplati dva puta jer to nije moj problem" hahaha wtf tko je ta biserka??? :') :') :') Da a ovima kojima vrišti s profila da nisu za zamjene uredovno šalju upite za iste. Samo napravim C/p s njihovog opisa o meni pa im to pošaljem :') :') :')
2016 11 24
> supergirlR31: > > "Tko plaća putem interneta, molim da pripazi da ne uplati dva puta jer to nije moj problem" > hahaha wtf tko je ta biserka??? > :') :') :') > Da a ovima kojima vrišti s profila da nisu za zamjene uredovno šalju upite za iste. Samo napravim C/p s njihovog opisa o meni pa im to pošaljem :') :') :') O da ima ih više, a jedna je aktivna na forumu .
2016 11 24
> Chinchilla: > > Majalike: > > Dijelim mišljenje, takve profile u širooooooookoooo zaobiđem. > > Al vrhh mi je bio, znam da sam napisala već, al kad je tema moram ponovit. > > Opis kaže: Nisam za zamjene osim kad ja pitam i tada cijenim svoje artikle puuuunoo više! > > Ta mi je kraljica! > Ta(kva) se meni javila pa sam joj za zamjenu izabrala 5 njenih stvari za jednu moju a ona u cudu. Ja reko vidim da vi svoje cijenite puno vise kad je zamjena pa evo i ja sam svojima digla cijenu pa da budemo fer :D Super..haha-))
2016 11 24
Zanima me smeta li vas samo kada su ljudi tako bezobrazni i odrijesiti ili generalno netko tko je isključiv po pitanju zamjena? Ja se osobno nikada ne bih mijenjala, čak niti kada ja želim nešto, i imam svoje razloge zašto radije platim, ali ono što ja ne podnosim jest što nitko ne pročita dio "o meni" , a najgore mi je kad dobijem: "zamjena?" -i to je to!?! Ja sam ispod svakog artikla počela stavljati da za zamjene nisam, baš zato što nitko ne pročita opis pa razumijem one koji se također žele ograditi. Doduše,licemjerje po pitanju zamjena te bezobrazluk ne podržavam.
2016 11 24
Zaboravila sam napomenuti (osim ovih što u zamjeni cjene više) bisere što u procesu dogovaranja zamjene podignu cijenu za 50-100-150 kn i prave se ludi i žele hrpu mojih stvari...ma marš.
2016 11 24
Ja UVIJEK čitam opis i nikada ne šaljem upit za zamjenu ako cura NIJE za zamjenu
2016 11 24
U mom slučaju kad napišem "nitko" odnosi se na one ljude koji bi kupili nešto od mene ili se mijenjali sa mnom 😄
2016 11 24
Meni ne smeta kad netko napiše da nije za zamjene! Razumijem to! No, takvim bahatim i drskim osobama koje opis o sebi napišu kao da bi mi trebala biti čast ako mi uopće odgovore, se ne javljam! Iako nikada ne nudim zamjenu, jer kolike su šanse za međusobno sviđanje, smeta me kad netko napiše da je protiv zamjeba na ružan način i ni takvima se ne javljam! Nedavno sam pročitala "Nisam za zamjene! Da, sigurna sam! 100%! Ni u kom slučaju!" Onda nešto bla, bla... Onda opet "Nisam za ZAMJENE!" To mi je previše! Radije si to negdje napiši, pa baš dosadnima copy-pastaj, jer ibače sve svoje potencijalne kupce smatraš retardiranima!
2016 11 24
I meni je najgore kad traze zamjene i ne citaju o meni..
2016 11 24
1 2 3