Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Đe mi je tema?!?!?!

Znači..da razjasnimo. Moja tema..nakon xx dana je bila smetnja na forumu..i nije po pravilima (čega?)...a botovi neka žive! Možete slobodno i moj profil blokirati..njihovi neka se kote. Sramota..nad sramotama od stranice. Jos se nadam da ce pasti!
2017 11 03
😂😂😭😭😱 Jad i bjeda...ovo je stvarno sramota,teska sramota...😤 Bas me zanima sta taj admin ima u toj svojoj glavi ili urednik stranice ili ko god...prije koji dan pobriso mi pol artikala po mom bzvz,a ove botove ostavi nek se legu,za sjeme nek ih ima...znaci vremena za brisat oglase ima,a za pobrisat botove i dovest ovaj čumez od stranice u red-to nema... Mislim ak ovak nastave uskoro ce mu jedini aktivni korisnici bit upravo oni...
2017 11 04
> Admin2nd: > Osim toga, takve teme su samo negativa. Adminka...jesi ti onako dobro zadnjih dana? Jel se osjećaš okej? Stabilno i to? Postovi su ti boli glava, trnu zubi u zadnje vrijeme.
2017 11 04
Da da, zadnji xanax i te spike.
2017 11 04
> Admin2nd: > > Osim toga, takve teme su samo negativa. Ok..moja tema je negativa..u moru svega negativnog na ovoj stranici...kojom samo prikazujem realno stanje. A to sto se nista ne pokrece..zazmirimo..budimo fini..ostavimo teme o rasprodaji (kao nedozvoljene...profile pune preprodaje, botove).. Moje teme su negativa?? Kome?? Korisnicama? Mislim da ne. Dovoljno su sve vec ogorcene. Ovo je realnost. Mene blokajte..botove i preprodaju ostavite. I izbrisite temu..ja sam negativac na stranici!
2017 11 04
Zašto navijate za to da vas se blokira? Ne razumijem, stvari su svima već dovoljno crne, forum služi za vrijeđanje i svađanje, u nagradnim igrama se mulja, itd. Kakvo dobro će donijeti ta tema, koju konstruktivnu raspravu?
2017 11 04
> Admin2nd: > Zašto navijate za to da vas se blokira? Ne razumijem, stvari su svima već dovoljno crne, forum služi za vrijeđanje i svađanje, u nagradnim igrama se mulja, itd. Kakvo dobro će donijeti ta tema, koju konstruktivnu raspravu? Ok. Otkud sada u moru svega izvlacenje na korisnice spominjanjem nagradnih igara, koje su najmanja kap u svemu. Ali ok. Od drva se ne vidi suma. Poanta mojih tema nije negativa..nego poticaj da se nesto pokrene. Ali opet ok...ako me nitko ne kuzi godinama..zasto i kada sto pisem..evo sada jasno objasnjavam. Ja sam pozituva za nas. Al briga kog.
2017 11 04
Meni je zanimljivo kad dugogodisnja korisnica, koja je iskljucivo kupac sa vecim brojem pozitivnih, brine (ok,mozda na neki svoj nacin neki ce pomisliti) za stranicu i smetaju joj neke stvari. Mislim da tu ne mozemo govoriti nikako o ljubomori, zavisti i slicno..vec samo o cinjenicama koje vidi. I smatram da to nikako nije za pocijeniti.
2017 11 04
Ja sam mislila da je Brdosuza obrisala temu i pitala se zašto. Kad ono admin!! Koji vrag? Kako možete obrisati temu jer se vama osobno ne sviđa - u kojoj su napisane loše stvari o stranici. Je li ovo vaša privatna fb stranica na kojoj vam je netko nešto što vam se ne sviđa napisao na zidu ili javni forum? Gdje je ta sloboda mišljenja i izražavanja? Ovo nikako nije u redu!
2017 11 04
Sonja90 evo iskreno si me u srce taknula :* Hulalula svaka cast :*
2017 11 04
Brdo,promače mi...😐 Daj,molim te,u kratkim crtama...baš me zanima kakve si to nepodopštine pisala😉
2017 11 04
Tnx Sara <3
2017 11 04
Povreda slobode mišljenja i izražavanja misli Članak 127. (1) Tko uskrati ili ograniči slobodu govora ili javnog nastupa, slobodu tiska ili drugih sredstava priopćavanja ili slobodno osnivanje ustanova javnog priopćavanja, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine. (2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko naredi ili provodi cenzuru, ili novinaru protupravno uskrati ili ograniči slobodu izvještavanja. (3) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko protupravno spriječi tiskanje, prodaju ili raspačavanje knjiga, časopisa, novina ili drugih tiskanih stvari, ili proizvodnju i emitiranje radijskog i televizijskog programa, programa novinskih agencija ili objavljivanje drugih medijskih sadržaja
2017 11 04
Ne mislim da adminku treba zatvorski kazniti, naravno. Ali sigurno je da je pogriješila i da bi se za to barem trebala ispričati
2017 11 04
Admine, aj pliz pogledaj inboks. Par lopovskih crnolistasa dva tjedna ceka blokadicu. Tenks
2017 11 04
1 2 3 4 5 ... 7