Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Bušenje hrskavice

Cure koje ste bušile hrskavicu-helix: zanima me jeste bas isle u pirs studio ili se moze i u obicnoj zlatarnici? :)
2017 11 11
Moj savjet je pirs studio! Znam da privlaci jeftinija opcija, ali nemoj, na vlastitoj gresci sam naucila. ;)
2017 11 11
> Lacrimosa: > Moj savjet je pirs studio! > Znam da privlaci jeftinija opcija, ali nemoj, na vlastitoj gresci sam naucila. ;) Da hah, imam osjetljivu kozu tako da bi stvarno trebala u pirs studio da ne dodje do nekih infekcija u zlatarnici, al evo moja frendica je busila za 25 kn u zlatarnici i sve je super ispalo, njoj su pistoljem busili. U pirs studiu buse iglom?
2017 11 11
Defnitivno idi u profesionalni studio. Ja sam busila u obicnoj zlatarnici, rekoh pa sta, skoro svi tamo buse pa su prezivjeli. Nisu mi ni objasnili kako da njegujem, nosila sam je nekoliko mjeseci, u pocetku me je cesto bolilo, em zbog njih em zato sto bi mi kosa zapela za saraf kad bih spavala... To su bile prave muke, na kraju ih vise ne nosim, a ispostavilo se da su mi krivo probusili, na totalno krivom mjestu i iz to jos mi se kost malo 'pomakla' prema iza. Najgore iskustvo ikad.
2017 11 11
kupi octanosept sprej za dezinfekciju, također ako dođe do upale tyrosur antibiotska mast...upale su česte na tom dijelu uha, lakše je ako imaš kratku kosu, s dugom kosom je nezgodno, kćer je prvo mislila da je sve prošlo super, onda se okupala u moru i nije poslije isprala uho...sve se to upalilo ali ovo dvoje joj je pomoglo...radila je u Octopusu- tamo nije trebalo imat 18 godina no trebao je roditelj s potpisanom izjavom..
2017 11 12
Čudi me ovo s morem i upalom, obično se preporučuje kupanje u moru nakon pirsanja jer more blagonaklono djeluje i zacjeljuje pirs O.o Ovaj moj prijespomenuti nos je zacijelio kak se spada nakon tjedan dana mora :")
2017 11 12
tako nam reče žena u apoteci i poslije doktorica, čak sam i čitala da more nije tako djelotvorno kako mislimo pa sam i ja bila u blagom šoku- inače sam rođena na moru i sve smo liječili morem što liči na ranu :o
2017 11 12
Ja sam bušila u običnoj zlatarnici za 20kn ,:) U piercing studiu (vjerojatno kako kojem, znam za jedan) je tražila 200kn za dio između hrskavice i obične naušnice... Ja nisam imala nikakvih problema sa svojim bušenjem, dok je sestrična imala problema, razvila joj se neka kao bubuljica, tvrdo tkivo sa zadnje strane, nije više mogla nositi pirs, rupa joj se zatvorila, a izraslina nije nikada prošla Sve ovisi od osobe do osobe Jedino je jako bolno spavati s tim pirsom u početku, ili kad se zapne o nešto :,'(
2017 11 18
Ja sam bušila u salonu kod Irene (dva odjednom) i, iskreno, ne bih se to usudila bušiti kod zlatara. Imala sam svoj nakit pa me i nije ispalo skupo.
2017 11 24
koliko se sjećam da sam za bušenje plus nakit iskeširala 120 kn
2017 11 24