Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako kontaktirati admina? Hitno!

> oldtajmerka: > VrIo Iako prepoznam kuIturnog kupca, a i nekuIturnog i nepismenog također. > ;) Ahaha pa kako - mora da ste vidoviti? ;-) NikiFast - pustite se njezine komunikacije i prodaje/kupnje s drugom korisnicom; nit ste ocito upuceni u sve, niti njen advokat, ako ona zeli - sama ce objasniti sto i kako je bilo
2017 11 24
Filetana slikajte cijelu uplatnicu, mora biti zig i datum,nisu vam uzeli novce na lipe oci.
2017 11 24
> nefertiti111: > Filetana slikajte cijelu uplatnicu, mora biti zig i datum,nisu vam uzeli novce na lipe oci. Uplatnuca je kod gospode koja je trebala kupiti artikl, a ne kod mene. Ovu sliku imam iz njihovog razgovora
2017 11 24
> Filetana: > > nefertiti111: > > Filetana slikajte cijelu uplatnicu, mora biti zig i datum,nisu vam uzeli novce na lipe oci. > Uplatnuca je kod gospode koja je trebala kupiti artikl, a ne kod mene. Ovu sliku imam iz njihovog razgovora A gospoda NikiFast bi trebala imati isto uplatnicu jer je primila novac pa slibodno neka ona posluka u stavi sliku
2017 11 24
Pa kako vam je poslala ovu sliku neka vam posalje i sliku kompletne uplatnice.
2017 11 24
> iraira: > > oldtajmerka: > > VrIo Iako prepoznam kuIturnog kupca, a i nekuIturnog i nepismenog također. > > ;) > Ahaha pa kako - mora da ste vidoviti? ;-) > NikiFast - pustite se njezine komunikacije i prodaje/kupnje s drugom korisnicom; nit ste ocito upuceni u sve, niti njen advokat, ako ona zeli - sama ce objasniti sto i kako je bilo Za shvatiti koji je kupac kuIturan i pismen, a koji nije ne morate biti vidoviti, osim ako ne žmirite. Nisam se javiIa u svojstvu advokata već zato što sam ostaIa neugodno iznenađena bIokadom osobe koju se prikazuje u krivom svjetIu. To je sve! ;) Možda sam trebaIa pitati za dozvoIu? x-)
2017 11 24
Kakav način komunikacije, baš bljak. :o :s
2017 11 24
Suma sumarum, novac je stigao, a prije nego je stigao u ovom pristojnom razgovoru kupac je rekao da hoće natrag novac a ne artikal, i poslan je artikal? Jesam to ok razumila? Kupcu vratit novac, prodavaču natrag artikal, objema "prigovor" za komunikaciju! Ke drama!omg!
2017 11 24
Ovo nije Lidrano nego krpice. A što se komunikacije tiče, ne vidim ovdje neku profinjenu komunikaciju ni s jedne strane, samo što jedna strana ima vidno veštiji izričaj i malo uvijenije vrijeđa. Ono što ne vidim je - datum kad je uplaćen novac - zanima me ima li kupilica potvrdu da je vratila novac za onu drugu negativnu, jer ne poriče da je patike primila nazad i da joj je čak ulaćena poštarina da vrati obuću?
2017 11 24
I općenito prijetnje od bilo koga bilo kome na krpicama - ne bi trebalo bit uopće opcija, a malo malo netko se javlja da mu netko prijeti. Užas, strašno.
2017 11 24
> Majalike: > I općenito prijetnje od bilo koga bilo kome > na krpicama - ne bi trebalo bit uopće opcija, a malo malo netko se javlja da mu netko prijeti. > Užas, strašno. Da, to s prijetnjama, ma od koga dolazile mi je je jezivo. Odvratna tema, odvratna komunikacija, baš
2017 11 24
Ovo nije Lidrano nego krpice Ovo je Zona sumraka već odavno. x-)
2017 11 24
> oldtajmerka: > Ovo nije Lidrano nego krpice > Ovo je Zona sumraka već odavno. x-) Slažem se s tim, Oldie. U ovoj temi mi je najčudnije što se svi napadaju a nitko nema argument niti dokaz.
2017 11 24
Može pitanje jer ne znam kako ide taj način uplate? Kad vam pošalje netko novac na kuću dobije li taj povratno informaciju da je novac stigao?
2017 11 24
> Majalike: > Može pitanje jer ne znam kako ide taj način uplate? > Kad vam pošalje netko novac na kuću dobije li taj povratno informaciju da je novac stigao? Može se otići u poštu sa uplatnicom i provjeriti da li je novac stigao.
2017 11 24
1 2 3 4 5 6 7 ... 9