Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako kontaktirati admina? Hitno!

> Moj je dojam (a ne tvrdim da sam u pravu) je da je NikiFast potrcala pred rudo vidjevsi tu negativnu Nivii od druge i pobojala se da ce ona biti prevarena > Taj drugi slucaj po mom misljenju nije do kraja opisan, a zbog neceg je korisnica vratila novce Bravo, Ira. Mene cijelo vrijeme taj drugi slučaj kopka - nova korisnica bez povratnih je Nivii poslala patike, ova je optužila da su fejk, žena joj vratila novac, plus novac za poštarinu , a patike nije dobila nazad. Fascinira me da Nivia niti trepnula nije niti pokušala dati dokaz je vratila tenisice, a nigdje nije ni pobila da je primila lovu. Hmmm... I kad se Niki na to nadovezala sa uplatom koja, opet kasni, hm, morate priznati da sve skupa mutno zvuči. I sad je netko pravda s drugog, novootvorenog profila, a o ovome nema pojma? Jel ovo samo meni čudno miriši ?
2017 11 24
> iraira: > Moj je dojam (a ne tvrdim da sam u pravu) je da je NikiFast potrcala pred rudo vidjevsi tu negativnu Nivii od druge i pobojala se da ce ona biti prevarena je, to bih i ja rekla. Jer po ovim razgovorima, nivia nije ni ostavila podatke za slanje pa da nikifast potrči na kiosk poslati prije nego što su novci došli. A što se prijetni tiče, ja vidim samo da se niki prijeti "muškarcem". ( abnormalno sam okrenula očima na to) Čekam print screen o dečkima s juga 2 x-)
2017 11 24
> iraira: > Moj je takodjer dojam (ne kazem da sam u pravu) da je ona druga korisnica zaprimila u medjuvremenu nazad svoje fejk tene pa sad suti.... Ako se to desilo, super. Ali, opet nema potvrde kada je uplaćeno, niti je u povratnoj pokušala dati neku naznaku dokaza da je poslala tenisice nazad
2017 11 24
> SaraKedavra: > > iraira: > > Moj je dojam (a ne tvrdim da sam u pravu) je da je NikiFast potrcala pred rudo vidjevsi tu negativnu Nivii od druge i pobojala se da ce ona biti prevarena > je, to bih i ja rekla. Jer po ovim razgovorima, nivia nije ni ostavila podatke za slanje pa da nikifast potrči na kiosk poslati prije nego što su novci došli. > A što se prijetni tiče, ja vidim samo da se niki prijeti "muškarcem". ( abnormalno sam okrenula očima na to) Čekam print screen o dečkima s juga 2 x-) Moj je dojam (a opet ne tvrdim da sam u pravu) je da je Mianešto "napuntala" NikiFast i da ona prijetnje prepričava, koje uopće nisu njoj upućene - inače ne vidim razloga da ih sama ne objavi.
2017 11 24
O varanju države jer ima materijalno - šta god to značilo - uopće neću
2017 11 24
> iraira: > O varanju države jer ima materijalno - šta god to značilo - uopće neću :')
2017 11 24
NikiFast: > Novac je došao u četvrtak popodne muz je podigo dobijete nalog zuti na kojem piše ko uplaćuje kad sam osla na poštu bacila sam ga jer mi netreba .. Mene zanima kad je poslala jer se novci necekaju 8 dana ne.. Hoću vrijeme poslanog ... Ja sam istog trena osla poslat cim su mi rekli da je stigo neki novac jer mi je i cura sa krpica uplatila za duks odma poslano i ruksak. Na koju adresu je poslan ruksak? Nivia vam nije ostavila adresu i naglasila je da ga ne želi- Vi ste ga išli slati na nepoznatu adresu, bez primljene uplate? Mmmmhhhmmm U međuvremenu primjećujem da su nestale obostrane negativne povratne
2017 11 24
Ni jedna ni druga nisu ciste izgleda. U glavi i racunima. Ovoliko nebuloze i muljanja nema ni u saboru. Blokirat ko prevenciju jer lazu i muljaju i jedna i druga i s ovakvim nacinom poslovanja samo je pitanje kad ce nekoga zavaljat. Jedna laze kad je uplatila (jer mi se cini naknadno,kao da je isla ako prode-prode), a druga laze da je poslala. Lazu jos i druge stvari, al ove dvi su najbitnije.
2017 11 24
Nivia vam je nekoliko puta navela da ne želi od vas ništa, pa ni ruksak - zašto ste joj ga slali? Nećete joj vratiti novac, za koji ste tvrdili da vam nije ni poslala? Dajte se pustite više tuđih muževa, djece, unučadi - bespotrebno, neukusno, nepristojno.... A i poluinformacija koje ste "saznali" od drugih Kakav je ovo dokaz slanja i ičega, i btw - dogg ste slanje tiskom
2017 11 24
> NikiFast: > > nefertiti111: > > Ni jedna ni druga nisu ciste izgleda. U glavi i racunima. Ovoliko nebuloze i muljanja nema ni u saboru. Blokirat ko prevenciju jer lazu i muljaju i jedna i druga i s ovakvim nacinom poslovanja samo je pitanje kad ce nekoga zavaljat. Jedna laze kad je uplatila (jer mi se cini naknadno,kao da je isla ako prode-prode), a druga laze da je poslala. Lazu jos i druge stvari, al ove dvi su najbitnije. > Gospođo nazovite čepin poštu da vam se dokaze da su novci došli tek u četvrtak ... NE MULJAM NE LAŽEM. HVALA NISAM SPALA NA 90 KN . MOJ SUPRUG PRIMA 8000 KN.🤗 a vi na 8000kn materijalnu - šta god to značilo, pa muljate državu, koju kritizirate - krasnooo
2017 11 24
Kakve veze ima koliko vam muz prima? Imam prijateljicu kojoj muz zaraduje doslovno milijune, a ona se opet po pazaru cjenka za 2-3 kn. Just making a point. Jel imate potvrdu slanja? Nitko vas nije prozvao da ste rekli da nije uplatila,nego nemate dokaz slanja ruksaka. A istoj niste tribali ni poslat nakon sta je rekla da nece. Ja osobno bi je prekrizila onda kad bi rekla da je uplatila a ne bi mi imala dokaz, niti bi ja dobila te novce. Ako bi se ispostavilo da me isla smuljat dobila bi negativnu i prijavu adminu. Isto tako nigdje nema.screenshota tih famoznih frajera s juga 2 kojima je ona prijetila. Jel sad kuzite? A Nivia i dalje nema dokaz kad je uplaceno. Zanimljivo, "prijateljica" je slikala dio postanske uplatnice koji joj odgovara, a dio koji je bitan ne moze slikati. Sve jasno.
2017 11 24
Zašto ste joj obrisali negativne?
2017 11 24
Ne branim ju, puno je toga upitnog, ali čekali sa 8 negativnih povratnih upisa, upisa na CL, koje ste u međuvremenu obrisali, upisa na nekoliko tema?
2017 11 24
Mene samo zanima moze li se admin javiti i odgovoriti Nivii00 na poruke da se zena moze izjasniti?
2017 11 24
Žena može otvoriti novi profil i tu se izjasniti 5000 puta
2017 11 25
1 2 3 4 5 6 7 8 9