Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako kontaktirati admina? Hitno!

> oldtajmerka: > > iraira: > > > oldtajmerka: > > > VrIo Iako prepoznam kuIturnog kupca, a i nekuIturnog i nepismenog također. > > > ;) > > Ahaha pa kako - mora da ste vidoviti? ;-) > > NikiFast - pustite se njezine komunikacije i prodaje/kupnje s drugom korisnicom; nit ste ocito upuceni u sve, niti njen advokat, ako ona zeli - sama ce objasniti sto i kako je bilo > Za shvatiti koji je kupac kuIturan i pismen, a koji nije ne morate biti vidoviti, osim ako ne žmirite. > Nisam se javiIa u svojstvu advokata već zato što sam ostaIa neugodno iznenađena bIokadom osobe koju se prikazuje u krivom svjetIu. To je sve! ;) > Možda sam trebaIa pitati za dozvoIu? x-) Ma ne viiii - joj, nego NikiFast nek se pusti toga sta je bilo s drugom korusnicom i tenisicama, pa pise Prvo je bila ironija - pa i smajlic sam stavila, ako nije jasno
2017 11 24
> supergirlR31: > > Majalike: > > Može pitanje jer ne znam kako ide taj način uplate? > > Kad vam pošalje netko novac na kuću dobije li taj povratno informaciju da je novac stigao? > Može se otići u poštu sa uplatnicom i provjeriti da li je novac stigao. Hvala na konktretnom odgovoru. Također nije jasno bar meni je li kupilica tražila i inzistirala na slanju prije dolaska novca? Poruke odjednom kreću u drugom smjeru? Baš neka konfuzna priča.
2017 11 24
pa isusebože, nikifast, kopiraj ti gdje ti je prijetila "tipovima s juga 2". To je prva stvar. Druga stvar: kupilica ti je lijepo rekla da neće ruksak nego da joj vratiš novac, zašto si joj slala ruksak? Treća stvar: da nitko ne može poslikat onu uputnicu iz pošte, a svi imaju mobitele preko kojih se može maltene popišat mi je malo nevjerojatno. Sve ludo.
2017 11 24
> NikiFast: > > NikiFast: > > > Filetana: > > > > NikiFast: > > > > Laz nikakvi muškarcem nisam prijetila prestani lagat više ti si meni prijetila no stat ce ti se na kraj obećavam > > > Bilo bi ok da procitate poruke, lijepo pise da ce doci muskarac na vrata! > > A da pošalje tipove neka to kopira ma joj > Nece vam kopirat tipovi sa juga dva joj maze svima oči no nebojim se neka dođu skupa s njom Zasto vi to ne kopirate? Kao i ostale djelove koji nedostaju?
2017 11 24
> SaraKedavra: > pa isusebože, nikifast, kopiraj ti gdje ti je prijetila "tipovima s juga 2". To je prva stvar. > Druga stvar: kupilica ti je lijepo rekla da neće ruksak nego da joj vratiš novac, zašto si joj slala ruksak? > Treća stvar: da nitko ne može poslikat onu uputnicu iz pošte, a svi imaju mobitele preko kojih se može maltene popišat mi je malo nevjerojatno. > Sve ludo. Egzektli! I da - sve ludo, otpocetka
2017 11 24
> iraira: > > oldtajmerka: > > > iraira: > > > > oldtajmerka: > > > > VrIo Iako prepoznam kuIturnog kupca, a i nekuIturnog i nepismenog također. > > > > ;) > > > Ahaha pa kako - mora da ste vidoviti? ;-) > > > NikiFast - pustite se njezine komunikacije i prodaje/kupnje s drugom korisnicom; nit ste ocito upuceni u sve, niti njen advokat, ako ona zeli - sama ce objasniti sto i kako je bilo > > Za shvatiti koji je kupac kuIturan i pismen, a koji nije ne morate biti vidoviti, osim ako ne žmirite. > > Nisam se javiIa u svojstvu advokata već zato što sam ostaIa neugodno iznenađena bIokadom osobe koju se prikazuje u krivom svjetIu. To je sve! ;) > > Možda sam trebaIa pitati za dozvoIu? x-) > Ma ne viiii - joj, nego NikiFast nek se pusti toga sta je bilo s drugom korusnicom i tenisicama, pa pise > Prvo je bila ironija - pa i smajlic sam stavila, ako nije jasno Sorry ,krivi spoj. x-) Nikome nije niš jasno, aIi o tom-potom. ;)
2017 11 24
> SaraKedavra: > pa isusebože, nikifast, kopiraj ti gdje ti je prijetila "tipovima s juga 2". To je prva stvar. > Druga stvar: kupilica ti je lijepo rekla da neće ruksak nego da joj vratiš novac, zašto si joj slala ruksak? > Treća stvar: da nitko ne može poslikat onu uputnicu iz pošte, a svi imaju mobitele preko kojih se može maltene popišat mi je malo nevjerojatno. > Sve ludo. Konacno neko ko je pohvatao konce.
2017 11 24
Po onom sta je objavljeno: - dogovor da Nivia uplati NikiFast novac, na vec opisani nacin - za dva dana, od (za sada) navodne uplate - NikiFast ostavlja Nivii negativnu povratnu, bez da ju obavijesti o bilo cemu i ruksak ponovno oglasava za prodaju - Nivia pise NikiFast i tu krece show... Tako sam ja shvatila, ili?
2017 11 24
> oldtajmerka: > > SaraKedavra: > > pa isusebože, nikifast, kopiraj ti gdje ti je prijetila "tipovima s juga 2". To je prva stvar. > > Druga stvar: kupilica ti je lijepo rekla da neće ruksak nego da joj vratiš novac, zašto si joj slala ruksak? > > Treća stvar: da nitko ne može poslikat onu uputnicu iz pošte, a svi imaju mobitele preko kojih se može maltene popišat mi je malo nevjerojatno. > > Sve ludo. > Konacno neko ko je pohvatao konce. Pa u tome i jeste stvar, svi pričaju nešto, a nitko da da dokaz. I usput, mene kopka ona druga korisnica, mislim, stvarno me kopka... Ima li itko ikakav screenshot, nešto? Ovako svi pričaju a mi bi trebali na riječ vjerovati. Riječ je na krpama, na žalost, odavno obezvrijeđena
2017 11 24
I nešto nevezano za temu, ali popucat ću po šavovima ako ne prokomentiram! Pazi ti, "čula sam da je jeftinije ako se najavi preko interneta, ali ja to ne znam i nije mi stalo do 5kn." pa kupcima je stalo! Evo ja ću prva reći da mi je stalo prvo da ja ne platim to, drugo da mi kupci ne plate :s i ovo, "probala sam najavit preko neta, ali onda moram u mercator". kaj? Ja bih odustala već kod onog da je ugasila račun zbog porezne...čisto informativno: tko hoće, popratit će i slanje novaca preko pošte.
2017 11 24
> iraira: > Po onom sta je objavljeno: > - dogovor da Nivia uplati NikiFast novac, na vec opisani nacin > - za dva dana, od (za sada) navodne uplate - NikiFast ostavlja Nivii negativnu povratnu, bez da ju obavijesti o bilo cemu i ruksak ponovno oglasava za prodaju > - Nivia pise NikiFast i tu krece show... > Tako sam ja shvatila, ili? Što više pokušavam, sve manje shvaćam :')
2017 11 24
> oldtajmerka: > > iraira: > > > oldtajmerka: > > > > iraira: > > > > > oldtajmerka: > > > > > VrIo Iako prepoznam kuIturnog kupca, a i nekuIturnog i nepismenog također. > > > > > ;) > > > > Ahaha pa kako - mora da ste vidoviti? ;-) > > > > NikiFast - pustite se njezine komunikacije i prodaje/kupnje s drugom korisnicom; nit ste ocito upuceni u sve, niti njen advokat, ako ona zeli - sama ce objasniti sto i kako je bilo > > > Za shvatiti koji je kupac kuIturan i pismen, a koji nije ne morate biti vidoviti, osim ako ne žmirite. > > > Nisam se javiIa u svojstvu advokata već zato što sam ostaIa neugodno iznenađena bIokadom osobe koju se prikazuje u krivom svjetIu. To je sve! ;) > > > Možda sam trebaIa pitati za dozvoIu? x-) > > Ma ne viiii - joj, nego NikiFast nek se pusti toga sta je bilo s drugom korusnicom i tenisicama, pa pise > > Prvo je bila ironija - pa i smajlic sam stavila, ako nije jasno > Sorry ,krivi spoj. x-) > Nikome nije niš jasno, aIi o tom-potom. ;) Ma sve 5 haha Ne zna objasniti ni svoje, a tudje bi stalno gurala, bez da zna sve Moj je dojam (a ne tvrdim da sam u pravu) je da je NikiFast potrcala pred rudo vidjevsi tu negativnu Nivii od druge i pobojala se da ce ona biti prevarena Taj drugi slucaj po mom misljenju nije do kraja opisan, a zbog neceg je korisnica vratila novce
2017 11 24
> SaraKedavra: > I nešto nevezano za temu, ali popucat ću po šavovima ako ne prokomentiram! > Pazi ti, "čula sam da je jeftinije ako se najavi preko interneta, ali ja to ne znam i nije mi stalo do 5kn." pa kupcima je stalo! Evo ja ću prva reći da mi je stalo prvo da ja ne platim to, drugo da mi kupci ne plate :s i ovo, "probala sam najavit preko neta, ali onda moram u mercator". kaj? Ja bih odustala već kod onog da je ugasila račun zbog porezne...čisto informativno: tko hoće, popratit će i slanje novaca preko pošte. Egzektli, nije joj stalo do 5kn i to tudjih, ali se u startu prepucava za toliko oko kupnje Ma tu je toliko toga da je to uzas
2017 11 24
> iraira: > Po onom sta je objavljeno: > - dogovor da Nivia uplati NikiFast novac, na vec opisani nacin > - za dva dana, od (za sada) navodne uplate - NikiFast ostavlja Nivii negativnu povratnu, bez da ju obavijesti o bilo cemu i ruksak ponovno oglasava za prodaju > - Nivia pise NikiFast i tu krece show... > Tako sam ja shvatila, ili? I ja, zato i pitam ne ži kupilica inzistirala na slanju prije dolaska novca, ( zanemarimo sad vrijeme uplate tren) ako se govori o pokušaju prevare jel?
2017 11 24
Moj je takodjer dojam (ne kazem da sam u pravu) da je ona druga korisnica zaprimila u medjuvremenu nazad svoje fejk tene pa sad suti....
2017 11 24
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9