Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako kontaktirati admina? Hitno!

Slikala si joj značku??? :') ,:) A zašto, ustvari?
2017 11 24
> Filetana: > > Filetana: > > > Filetana: > > > > Uljeshura: > > > > Slikala si joj značku??? :') ,:) > > > > A zašto, ustvari?
2017 11 24
> Filetana: > > Filetana: > > > Filetana: > > > > Filetana: > > > > > Filetana: > > > > > > Filetana: > > > > > > > Filetana: > > > > > > > > Uljeshura: > > > > > > > > Slikala si joj značku??? :') ,:) > > > > > > > > A zašto, ustvari?
2017 11 24
Koja komunikacija, majko moja :,'( Dajte ljudi, ne prodajite/ne kupujte ako niste u stanju suvislo i pristojno iskomunicirati. Užas!
2017 11 24
Sad ce bit naknadne pameti, a sve se vidjelo i prije tko tu kome sta, a i da netko nije bas sav svoj. Glavno unaprijed pisati, donositi sudove itd. Ja i dalje ne vidim prijetnje?
2017 11 24
> iraira: > Sad ce bit naknadne pameti, a sve se vidjelo i prije tko tu kome sta, a i da netko nije bas sav svoj. > Glavno unaprijed pisati, donositi sudove itd. > Ja i dalje ne vidim prijetnje? Ovdije fale zadnje poruke, dodat cu ih... Ovduje se vidi kako je gospoda niki fast napisala kako ce nivi pokucati muskarac na vrata, da ce naje...., da se kune da ce biti blokirana... Uglavnom kultura joj je na nivou, strasno 😱
2017 11 24
Ni jedna ni druga mi nisu jasne. A nacin komunikacìje bolje da ne komentiram. Ako je kupilica uplatila novac, zasto ne slika potvrdu i privede to sve kraju? Jel prodavacica dobila novac ili? Nista mi jasno nije
2017 11 24
Niti ja. Dok s druge strane pršte kompIimenti....đubre IažIjivo, gIupaco retardirana i da ih sve ne nabrajam. x-) Nisam sigurna da je admin bIokirao pravu. AiI, kakva strana - takav admin! I kad joj sve serviraš na pIadnju nema reakcije. SurađivaIa sam nedavno sa bIokiranom curom i mogu samo reći da nije onakva kakvom ju se ovdje prikazuje. DaIeko od toga.
2017 11 24
Aha, sad vidim da je prodavacica dobila novac. Filetana bilo bi dobro da vi slikate i stavite ovdje potvrdu da se vidi kad je novac uplacen, u protivnom se ovo smatra pokusajem prevare, ide negativna i blok.
2017 11 24
Laz nikakvi muškarcem nisam prijetila prestani lagat više ti si meni prijetila no stat ce ti se na kraj obećavam
2017 11 24
Iskreno, svakom normaInom bi došIo da Vam zaprijeti nakon Vašeg nacina razgovora. x-) Ja sam kontaktiraIa sa bIokiranom i biIa je vrIo ugodan i kuIturan kupac, za razIiku od Vas.
2017 11 24
> NikiFast: > Laz nikakvi muškarcem nisam prijetila prestani lagat više ti si meni prijetila no stat ce ti se na kraj obećavam Bilo bi ok da procitate poruke, lijepo pise da ce doci muskarac na vrata!
2017 11 24
> NikiFast: > Pokazi vrijeme i datum pošiljke Nemam drugu sliku osim ove, slobodno slikajte i stavite jer ste i Vi morala dobiti potvrdu s novcem
2017 11 24
VrIo Iako prepoznam kuIturnog kupca, a i nekuIturnog i nepismenog također. ;)
2017 11 24
> NikiFast: > Neka pošalje poruku koju je izostavila da salje tipove s juga 2 ... Ja sam pokušala stupit u kontak s osobom koju je prevarila ali nije aktivna.. Druga stvar kad je skuzila da me nemože prevarit novac poslan u ponedeljak.. Sad vidim novi profil zar nisi iz Zagreba otkud Karlovac,. No sve ok ... Vidim da nisi prihvatila ruksak ja ti ga više necu slat niti više stobom ni A kontaktirat.. Nedaj bože nikom Slobodno slikajte i sravite slike... Ako je netko odlucio ne kupiti nesto, a uzeo je podatke mislim da ga nista nebi navelo da ide uplatiti novac iz straha ili ne znam cega... Jer kada odlucis ne kupiti onda NE UPLATIS I NE KUPIS!
2017 11 24
1 2 3 4 5 6 ... 9