Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

gucci fake ili original

drage cure, moj sinko janko je zaradio neke novčiće i navalio na ovaj gucci remen. ja sam totalna neznalica po pitanju detekcije originala pa molim krpičarke koje su tome vične za pomoć. fotke u nastavku
2018 04 16
Bas guglam malo i citam kako serijski broj Gucci remena ima 21 znamenku. Vas ima 22.
2018 04 18
Koliko rupa ima Vas remen? Trebao bi ih imati 5.
2018 04 18
Što je ovo? Gucci ne izdaje ovakve račune, dajte molim vas ?!!!! Pa ovo je preskenirano i vidim preko ekrana da je fejk račun pa onda mogu samo sumnjati u autentičnost remena. Kad dobijete Gucci račun, onda i taj račun izgleda skupo kao i ono što ste kupili, sami papir, sjaj papira, nema nikkavih mrljica i sl. Nažalost, ovaj račun kao da je netko skenirao i poigrao se na računalu.
2018 04 18
Draga Dolada, Kada vec pokrenete temu, onda trebate imati toliko pristojnosti, da ovim curama koje trose svoje vrijeme na vas i odgovorite!
2018 04 18
hvala cure na trudu i odgovorima. znala sam da ću ovdje dobiti stručne odgovore. 😉😊🤗
2018 04 18
> rafaela1973: > Draga Dolada, > Kada vec pokrenete temu, onda trebate imati toliko pristojnosti, da ovim curama koje trose svoje vrijeme na vas i odgovorite! draga Rafaela1973, ne mogu ne odgovoriti na vašu primjedbu. nisam na krpicama 24 sata dnevno. smatram da je ovo jedna ugodna i ležerna stranica, a ne ozbiljna obaveza koja mora biti u rekordnom roku izvršena. lijepi pozdrav
2018 04 18
Vidim da je primjedba urodila plodom! To je i bio smisao moje poruke!
2018 04 19
> Zeljka42: > Što je ovo? Gucci ne izdaje ovakve račune, dajte molim vas ?!!!! Kad dobijete Gucci račun, onda i taj račun izgleda skupo kao i ono što ste kupili, Da, 'točno'. Pogodak u sridu, ups, uništa. :")
2018 04 23
ja se samo nadam da zbilja nemate sinka janka koji nosi ovaj remen. apropo originala, nebitno gucci fendi prada - uz sve, ali uz sve dobivate certifikat. i račun. i sve izgleda ekstra luksuzno. u kutiji, dusty bag ecc. imam vintage prada torbu uz koju sam dobila certifikat koji je debelih korica (torba mi je prosljeđena od gospođe koja ju je kupila prije 20tak godina). dakle samo certifikat potvrđuje autentičnost. nikakav luksuzni računi, sjajni papiri, šljoke, cirkoni.
2018 04 24