Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Sportsdirect

pozdrav svima :) prije nekoliko godina često sam naručivala na stranici sportsdirect.com, imali su stvarno kvalitetne stvari za smiješne novce, jedino je poštarina bila mrvu skuplja - ali opet, definitivno se isplatilo uzeti i došlo je u roku 3-5 radnih dana. u zadnje vrijeme samo dižu poštarinu, meni je recimo na 50ak eura došlo 15 eura dostave... jel itko naručivao u skorije vrijeme ili namjerava? zanima me što očekivati, jesu li se pokvarili, koliko im je sad dostava. meni se stvarno ne plaća toliko za par stvarčica, jedino ako će netko uzimati pa podijelimo poštarinu.
2018 05 02
Ja sam njih prekrižila! Služba za korisnike im je katastrofa! Meni nije došao 1 artikal nije ga bilo u vrecici i nisu mi htjeli vratiti novac jer nisam uslikaka paket kada sam ga primila. Najveci minus - skupa poštarina! Čak imam još njihov kupon od 11eur koji mogu pokloniti nekome uz kupnju nekog mojeg artikla (ali ne znam ako se može prenosoti na drugoga to bi trebala provjeriti)
2018 05 02
I ja sam odustala zbog preskupe poštarine.
2018 05 03
Ja i dalje naručujem ali zajedno s nekim, tako da poštarinu uvijek dijelimo na dva dijela pa nije tako strašno.. Poštarina je 11€ barem su mi toliko uzeli :) A prije koliko se sjećam bi isto uzimali i poštarina preko 100€ bi bila besplatna pa smo familijarno naručivali 😁 Lina33 provjeri pa ću ga ja uzeti 😂
2018 05 05
Eto, provjerila sam sa sports directom i poslali su mi mail da mogu kupon pokloniti i nekome drugome. Tako da ako netko želi, poklanjam kupon u iznosu od 11,00Eur za kupnju nečega sa mojeg profila.
2018 05 11