Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Zara naručivanje

Pozdrav, Zanima me postoji li način da se naruči nešto sa Zara stranice iz UK ili USA? Znam da ne mogu samo sve ubaciti u košaricu na stranim stranicama i platiti pa mi stigne, no možda je netko našao nekakav alternativni način? Također, ako na hrvatskoj Zara stranici piše da nekog artikla nema u određenoj veličini, znači li to da je taj artikl u toj veličini rasprodan i u dućanima? Događa li se da se nakon nekog vremena obnove zalihe? Hvala. :)
2018 06 06
Imaš na stranici opciju da provjeriš u kojim prodavaonicama je dostupno. Ja sam jednom tako kupila artikl kojeg nije bilo na webu, a u prodavaonici sam ga našla. Obično obnove zalihe nakon nekoliko dana, možeš i mail tamo napisati pa ti stigne obavijest. :)
2018 06 06
Ajme, hvala na ovoj info za pretraživanje u trgovinama :) Samo, možeš mi samo reći kako da nađem to da me obavijeste preko maila?
2018 06 06
Ma ništa :) Znači kada pregledavaš artikl, piše ti veličina primjerice i onda ako nije dostupno, a bit će opet u ponudi i piše coming soon, imaš opciju obavijesti me, tamo upišeš mail i to je to.
2018 06 06
Nažalost za to što tražim nema toga da uskoro dolazi :( Ali dobro, hvala jos jednom na svim info :)
2018 06 10
Ne, mozes samo narucivati sa nase str.
2018 06 10