Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Odjeca koja nije za prodaju

Po principu sam osoba koja ne baca nista. Pa prije sva roba s ostecenje, mrlje, fleke i tak sam spremila sa strane i koristila ko stare krpe za rad na polje ili s zivotinjama a i nesto sam poklonila curama koje su napravile nesto hand made. Poslje imala sam stvarno viska toga i pocela sam bacit u kontejner ali jos sada srce mi grize za svaki komad. Uvijek mislim da netko bi moglo bar neli dio koristiti. Vi sta radite s ovakva odjeca? Znam da netko nosi u trgovine ali kod mene te trgovine ne primaju. Cure ako netko radi neki hand mand i treba vam neka kozna torbica, majica sa sljokice i s neki print onda slobodno mi se javite. Rade volje cu vam poklonit, samo za pt trazim. A neke oddjeca je jos i nosiva za kuci, ja osobno nosim s mucice i s male fleke (u selo sam) pa neznam meni to ne smeta pa ako ni vama ne smeta javitw mi vasa mjere i poslat cu vam sve sto imam po ta mjera :)
2018 06 12
Osobno nosim u Hm ono sto vise nije za nositi, ali iskreno isto kao i vi imam dosta robe sto nosim po kuci i oko kuce koje stvarno nisu za nista drugo.. meni je isto zao bacati, prije sam nosila ono sto je jos nosivo u crveni kriz međutim tamo vise ne primaju, a u Caritas ne zelim nositi...
2018 06 12
meni isto za po kući i vtru treba takva roba, bacam samo od moje kćeri koje ja ne mogu nositi, a rekla sam joj da ću joj i sve zapaliti,..... :")
2018 06 12
> SonjaSpoljaric: > meni isto za po kući i vtru treba takva roba, bacam samo > od moje kćeri koje ja ne mogu nositi, a rekla sam joj da ću joj > i sve zapaliti,..... :") Pobogu Sonja, napravit ćete požar, a sezona je! Ja moram reći da ne volim materijale s mucicama, to odmah rješavam u H&M nadajući se da oni znaju upraviti s tolikim tekstilnim otpadom. Neke sam stvari pobacala u kontejner za tekstil, no onda poslije vidjela da je sve izvađeno i razbacano oko tih kontejnera pa mi došlo slabo. Ljudi koji imaju kuće i dosta prostora u njima ne paničare toliko, no mi koji smo u malim stanovima trebali bismo koristiti pravilo- ako nešto kupimo, nešto mora van iz ormara. Inače je panika..
2018 06 12
Ja sam onaj drugaciji tip osobe, bacac stvari..Sve sto bi dobilo neku flekicu ili rupicu pa smatram da je i malo uocljivo sve bacam..Osim ako je to nesto sto bas volim nositi, stavila bi na to mjesto neki dodatak, zakrpu, da se ne vidi i dobro izgleda i nosila bi jos neko vrijeme..Tako je i sa stvarima koje duze stoje a ne koristim ih, inace dam kome treba a ako nemam kome dati stavim pored kontejnera pa ako nekome treba da si uzme..
2018 06 12
onaj tko živi van grada trebaju mu i starije cipele i starija roba, sve to dobro dođe, ne mogu ja u vrta sa novim cipelama i novom robom na sebi.... 8-) :)
2018 06 12
Ja sam godinama nosila u Reto centar-zajednica liječenih narkomana, koji uz namještaj, bjelu tehniku i sl., tu robu prodaju i tako se financiraju. Ali najradije podijelim nekome koga poznajem i znam da mu treba. A ove malo zaflekane nosim ili sama po kući ili u polje, ili ostavim u otvorenoj kesici pored kontejnera za smeće i uvijek netko pokupi. A kad vidim ove kontejnere za robu, kao što sanjaurban kaže, dođe mi slabo, uvijek je sve pretrpano i razbacano okolo. Svaki put kad to vidim, zovem onaj broj zalijepljen na kontejner da dođu pokupiti.
2018 06 12
Ja sve mucavo i flekavo u vrećicu i kod kontejnera, a opet nemam mjesta ni za iglu ,:)
2018 06 12
Joj Majo i kod mene je tako, nema vise mnesta ni za jedne tange..😂
2018 06 13
Ima nas takvih još :') dijelim robu na vreće i opet mi fali prostora x-)
2018 06 13
uskoro očekujem oglas: iznajmljujem dio ormara za držanje stvari :)
2018 06 13
> sanjaurban: > uskoro očekujem oglas: iznajmljujem dio ormara za držanje stvari :) Ali ima takvih sa viškom prostora :D meni treba skladište :')
2018 06 13
a što se tiče robe s mucicama, to vam je najbolje za glancanje laminata ili parketa, a stare gaće i potkošulje za brisanje prozora..... 8-) :)
2018 06 13
> vedranapv: > > sanjaurban: > > uskoro očekujem oglas: iznajmljujem dio ormara za držanje stvari :) > Ali ima takvih sa viškom prostora :D meni treba skladište :') i veći ormar za cipele vam treba svakako o:)
2018 06 13
Kako je nedavno komentirao moj suprug kad smo isli njemu nesto kupovati.. Milsim da cemo opet morati mjenjati ormare, ovi su postali premali i nema mjesta za moju robu.. Kazem ja njemu, bolje ti je da mjenjas zenu.. A on meni, nisam lud pa da nadjem jos goru..😆
2018 06 13
1 2