Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Zara VIP shopping

Ne znam koliko ste to viđali, ali sam primjetila da jako puno cura na dan Zarinog sniženja ima VIP karte i ima mogućnost shoppinga u određenim trgovinama prije otvaranja dućana, tj.od 8-9 ujutro. Pa me zanima kako se to dobiva jer nigdje ne mogu nac ništa o tome?
2018 06 20
Ja sam dobila od trgovkinje jer cesto dolazim u zaru, uglavnom ceste kupce nagrade time :-)
2018 06 21
Kakva je situacija sa povratom robe kupljene na saleu? Moze u trgovinu, vracaju novac? Edit: Mozda se pitanje cini bezveze (citala sam uvjete i sve) ali smatram da nije jer se nesto odnedavno, veceras vidim, promjenilo, ne mogu pogledati dostupnost u trgovini, takodjer pojedini artikli su kao dostupni a ne mogu staviti u kosaricu (ok, zatrpana stranica) a nisam ni mogla naruciti u trgovinu vec sam morala na kucnu adresu :/ Zato pitam mogu li vratiti trgovini i da li sigurno vracaju novac? Ako ne, ja bih narudzbu otkazala 😅
2018 06 21
Mislim da se može vratit u trgovinu normalno, kao da ste tamo i naručili. Kedino poštarinu ne vraćaju ako ste platili, a ovo ostalo bi trrbali sasvim normalno. :)
2018 06 21
Hvala Andreja123 :) Nisam platila pt, zato se i brinem sto cu ako puno tog ne odgovara, neda mi se cekati kupca na Mk. P.S. sorry na upadu u temu, da ne otvaram novu..
2018 06 21
Sonja90 - ne možes provjeravati dostupnost u trgovini kao ni naručivati u trgovinu samo sada radi sniženja jer imaju prevelike gužve, a inače može :)
2018 06 21
AnaMerry, ma sve 5, nije problem, samo sam se uplasila da onda ne mogu ni vratiti..90% sam sigurna da nesto nece dogovarati, kad god sam probala sve, vise je bilo stvari koje mi nisu odgovarale vec koje jesu pa slutim istu situaciju ,:)
2018 06 21
I da, zamolite na blagajni ubuduce u Zari u kojoj najvise kupujete, zasto da ne :)
2018 06 21
> sonja90: Sigurno se može vratiti u trgovinu, ja sam na zadnjem sniženju iza Nove godine to napravila sa par stvari, i normalno za koji dan vrate novac na račun, nema ni pitanja zašto, šta nije u redu i sl. Samo ovo sa dostavom malo nervira, pokušala sam sinoć nešto kupit i dostava isključivo na kuću, znači dodatno 30 kn i još moram stati doma cijeli dan, a Zara mi je na 3 min od kuće. I AnaMery, samo pitajte na blagajni, dobije se kartica bez problema.
2018 06 21