Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

DAJ BRIŠITE TE PRODANE OGLASE!!!!

Gledam dva profila jedan za drugim, i na svakom ima doslovno 2 ili 3 neprodana artikla! Pa ZAMRAČILA SAM! Svidjelo mi se brdo stvari i onak sve prodano. Ne razumijem u čem je problem da obrišete te prodane stvari???? Sam se naživciram kad pogledam! ALOOO! [:frustriran] [:frustriran]
2013 06 17
sorkač ja ćekam da isporučim robu i da kupac potvrdi ispravnost :P
2013 06 17
Slazem se u potpunosti, iznerviram se kad naletim na nesto super sto mi se svida, otvorim ono PRODANO [:vrti] Ja artikl obrisem kad stvar dode do kupca. Trebali bi i vi, to vam je sekunda posla
2013 06 17
Ma kužim ako netko drži 2-3 dana. Ili dok dođe do kupca, al ovo što sam gledala je sve par tjedana.. Mislim stvarno [:ljut]
2013 06 17
zaboravih ti reći ići će ti tema pa pa radi capsanih slova. radije napravi novu s naslovom ispravnim :P
2013 06 17
Da, itekako! Slazem se u potpunosti! Stvarno bude zamorno. Ja svoje odmah brisem cim su isporuceni. Ali, da, masu profila ima koji imaju vise prodanih, nego aktivnih. [:hihot]
2013 06 17
I ja isto drzim dok ne posaljem,a kad posaljem odmah obrisem....
2013 06 17
Ja kad dogovorim i pošaljem označim da je prodano, a kad stigne do kupca i kupac potvrdi da je sve u redu, obrišem.
2013 06 17
Nisam znala da je zabranjeno pisat velikim slovima [:smije] Ja svoje držim dok kupac ne potvrdi da je primio i odmah brišem. Pa mene nervira kad mi na profilu stoje stvari koje su prodane, i zauzimaju mjesto aktivnim oglasima. [:znoji]
2013 06 17
također brišem kad dođe do kupca :) iako neki ne znaju ni javiti da je stiglo, ali to onda nakon tjedan dana svakako obrišem.
2013 06 17
Ma svašta, baš sam se nasekirala [:tuzan] [:ljut]
2013 06 17
to je da digne rang -.-
2013 06 17
Pa da kad ti kupac uplati stavi prodano i briši to...Koji će vrag stajati ako je prodano...Ja isto to ne razumijem
2013 06 17
Znam kako vam je..vidim neku stvarcicu i poveselim se..a kad otvorim imam i sto vidjeti [:tuzan]
2013 06 17
meni su još gori oni koji imaju oglase za odjeću koja je prodana a ne piše da je prodana [:vrti] naišla sam na već nekoliko takvih stvari, skroz bezveze, ne vidim svrhu toga
2013 06 17
1 2