Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Sarajevo - kava, hrana?

Ovako, idemo na jedan dan organizirano i slobodno vrijeme ćemo imati na Baščaršiji, zanima me gdje se može popiti kava iz fildžana i nešto dobro pojesti? :)
2018 10 09
Čim uđete na Baščaršiju, na svakom koraku će Vam mirisati kava i mislim da nemrete pogriješiti. Ja osobno gdje god sam popila kavu, bila je odlična i cijene su super. Konkretno nemam naziv kafića ali mislim da ne možete fulati. Što se tiče klope, ja sam jela kod Želje i ćevapi su famozni.
2018 10 10
Najbolji desert kojeg sam jela ....pivnica uz tvornicu pive ...piva odlična,a deserti mljac...jeli smo baklavu i tufahije
2018 10 10
> maumau: > Čim uđete na Baščaršiju, na svakom koraku će Vam mirisati kava i mislim da nemrete pogriješiti. > Ja osobno gdje god sam popila kavu, bila je odlična i cijene su super. Konkretno nemam naziv kafića ali mislim da ne možete fulati. > Što se tiče klope, ja sam jela kod Želje i ćevapi su famozni. Kod zelje def potpisujem, savrseni cevapi 🌝🌝🌝
2018 10 11
Kava je najbolja i pravi ambijent u Morića Han na Baščaršiji pitajte bilo koga uputiti će Vas, a za ćevape slažem E kod Želje su najbolji :)
2018 10 14
Imate i super pite tamo :)
2018 10 14