Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Medicinske kute

Drage krpičarke, naročito medicinarke :) Gdje kupujete kute? Mene konkretno zanima donji dio kute i da je tamnoplavi. Trenutno nosim iz Cute kute ali mi treba da imam za zamijeniti. Imam jednu iz Hospitalije ali nisam zadovoljna krojem i boja se brzo isprala. Bitno mi je da nisu preširoke, visoki struk i da cijena nije 300,400 kn jer svašta po internetu nalazim. ,:)
2019 02 23
Ja sam kupila bijelu Cute kutu prije 4 godine i odlična mi je. Materijal mi je jako ugodan, čak i ljeti jer nosim onu dugih rukava. Bila je poprskana svime i svačime pa i kiselinom, ali super se drži. Ako vam je ugodan taj koji nosite onda možda najbolje da njega uzmete.
2019 02 25
> maumau: > Drage krpičarke, naročito medicinarke :) Gdje kupujete kute? > Mene konkretno zanima donji dio kute i da je tamnoplavi. Trenutno nosim iz Cute kute ali mi treba da imam za zamijeniti. > Imam jednu iz Hospitalije ali nisam zadovoljna krojem i boja se brzo isprala. Bitno mi je da nisu preširoke, visoki struk i da cijena nije 300,400 kn jer svašta po internetu nalazim. ,:) Osobno ne posjedujem nista od Cute kuta (kada je meni trebalo jos davnih dana za srednju, imali smo samo hospitaliju), ali cujem od kolega da je Cute stvarno ok, omjer cijene i kvalitete je zadovoljavajuc. Imala sam samo jednu kutu iz hospitalije i drago mi je da se napola raspala nakon nesretnog slucaja u labosu jer je bila zivi uzas. Skupa, kruta, neudobna... kroj je katastrofa... Najdraza i najbolja kuta mi je od Baby Phata, ona je stvarno udobna i prosla je kroz sve, od koncentriranog HCl-a do formalina, dan danas izgledao kao kada je kupljena!
2019 02 25
Meni su Cute kute skroz ok :) Zadovoljna sam i cijenom i kvalitetom
2019 02 26
> lolly12: > Meni su Cute kute skroz ok :) Zadovoljna sam i cijenom i kvalitetom jel se uvlače pri pranju??htjela bi broj manje bijelih hlača a ako se uvlače možda bolje ovako?puno bi mi značio odgovor:)))
2019 11 03