Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Koji je motiv???

Evo kako i naslov teme kaže zanima me što mislite koji je motiv cura koje traže podatke za uplatu i više se ne odgovaraju na poruke. Radi se o sljedećem-cura se javi prije skoro mjesec dana da bi kupila jednu moju haljinu i ja joj napišem da sam na moru i ne mogu realizirat suradnju dok se ne vratim, obećam joj se javit po povratku s mora i tako napravim, ona odmah zatraži podatke za uplatu i pošalje mi svoju adresu i podatke iako sam napomenula da ne šaljem prije vidljive uplate. Nakon što je trebala uplatiti više joj ni traga ni glasa. E sad netko će reći jel niste vidjeli njene povratne, jesam jer prije svake suradnje uvijek to pogledam i razmišljala sam da li da joj odgovorim da se ne ljuti ali da mi se ne čini kao ozbiljan kupac i da ne bih se upustila u suradnju ili da ipak dam podatke jer ako ćemo realno može otvoriti novi profil s 0 povratnih ocjena i naravno da bih dala podatke. Što mislite da je motiv ovakvog ponašanja (16 suradnji od toga 7 isti modus operandi)- zašto traži podatke za uplatu? ajde jednom joj se omaklo ali baš sedam puta??!! Ja jedino što vidim kao motiv budući mi je odmah poslala svoju adresu za slanje a vidim i drugima je, taj da se možda nadala da ću joj ja ipak odmah poslati haljinu dok još nije platila pa da će ustvari dobiti haljinu besplatno, ne znam stvarno. Razgovor slijedi dolje a svakako škicnite i ostale njene povratne ako vam se da. Ima li sankcija za takvo ponašanje?
2019 08 30
Stvarno mi nisu jasni takvi "kupci" cemu trazit necije podatke ako neces kupit nekima je stvarno previse dosadno u zivotu tek kad sam sigurna da sam nasla to sto trazim,onda trazim podatke i kupim ne zavlacim nikoga tjednima
2019 08 30
Ti zbilja nemaš sreće s haljinama i tu u bilo kojoj ulozi. Po svemu sudeći, pretpostavljam da je motiv koji si i sama spomenula: možda pošalješ prije uplate. Uglavnom, znaš za ubuduće: ne surađivati s takvima.
2019 08 30
> teehee: > Ti zbilja nemaš sreće s haljinama i tu u bilo kojoj ulozi. > Po svemu sudeći, pretpostavljam da je motiv koji si i sama spomenula: možda pošalješ prije uplate. > Uglavnom, znaš za ubuduće: ne surađivati s takvima. hehehe teehe baš skoro da je i tako...ma dvoumila sam se kao što sam napisala da li da surađujem ili ne, možda sam ipak trebala poslušati šesto čulo koje mi je govorilo ništa od toga ali mislim si što opet može s tim napravit (ne znam možda i može) a i možeš napravit opet profil s 0 pa bih poslala, ali zbilja čudno što netko ima potrebu uzimati tuđe podatke
2019 08 30
I ja sam prije bila mekanija i tolerirala svašta, ali više ne. Čim mi unutarnji glas kaže ne, ja suradnju kulturno odbijem. I napišem iskreno zašto sam odbila. I mirno spavam.
2019 08 30
> Tanči14: > I ja sam prije bila mekanija i tolerirala svašta, ali više ne. > Čim mi unutarnji glas kaže ne, ja suradnju kulturno odbijem. > I napišem iskreno zašto sam odbila. > I mirno spavam. Također ovako radim. Ako su povratne već ukazivale na takav modus operandi... čemu se upuštati u to? 😥 Odbijem i suradnju povremeno s onima s 0 povratnih. Sve kako mi u tom trenutku bude osjećaj pa taman da je i novopečena korisnica koja ništa loše ovdje ne bi učinila.
2019 08 30
Voli se predomisliti, ali ne zna kako reći? :) šalim se
2019 08 30
Irena i ja sam tako razmišljala. Često sam imala upite..ostavim račun i odmah dobim adresu...čekam ..uplate nema.. I onda odustajanje...znači..htjela je da joj pošaljem..
2019 08 30