Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Bahata djelatnica Tiska

Danas sam dosla podici paket 15 do 12. Taj Tisak inace radi do 12, ali je djelatnica na svoju ruku zatvorila ranije. Vidjela sam da je jos unutra, a neki covjek je stajao vani i pricao s njom. Rekla sam joj da bih trebala podici paket i da vidim da rade do 12, al je ona rekla da je to ne zanima i da ima drugog posla. Na to sam joj rekla da cu je prijaviti za ovo, a ona je rekla da to slobodno napravim. Takvu bahatost i bezobrazluk jos nisam dozivjela. Prijateljica mi je inace rekla da je jednom prilikom istoj djelatnici rekla da poradi na svom ponasanju, al je ona rekla da odjebe.. Prijateljica se nije zalila, ali je ovo ponasanje danas prevrsilo svaku mjeru. Zanima me jeste li se ikad zalile na njihove djelatnice i jeste li uspjele sto napraviti? Ja na ovom necu stati..
2019 11 02
Nažalost većina djelatnika na "šalterima" je izuzetno neljubazna i nervozna,čast iznimkama i vedrim zaposlenicima. Znam samo za slučaje gdje se takvim neljubaznim zaposlenicima zaprijetilo odlasku kod šefa pa su se primirili,ali za ovo što ste naveli,psovanje i nepoštivanje radnog vremena,prvi put. Nadam se da će na njeno mjesto uskoro doć netko tko će zbilja volit svoj posao i rad s ljudima.
2019 11 02
Svega ima, ali ovo zatvaranje na svoju ruku mi nije jasno. Inace sam znala i radnim danom vidjeti taj Tisak zatvoren popodne, recimo kad bih se vracala sa faksa, a radno vrijeme do 21h. Znam da svatko od nas ima losih dana, ali je ovo odvratno ponasanje. I jos ona meni kaze da slobodno prijavim..To i planiram i kao sto sam rekla necu stati, pa makar svaki dan zvala Tisak.
2019 11 02
Prijavit obavezno.
2019 11 02
Dok je Tisak bio jeftiniji (mislim još dok sam slala i primala pakete uslugom kioska Tiska), na mom obližnjem kiosku je isto postojala jedna takva bahata, onda sam znala i paket vratiti kući jer se nisam htjela sresti sa njom.
2019 11 02
Znaci nisam jedina koja ima tako “divno” iskustvo. Inace ne trpim bahate i bezobrazne ljude, ali svakako cu ih zvati, a ako treba ici cu u sjediste Tiska jer mi nije problem. Ima puno ljudi koji rade gore poslove, pa se tako ne ponasaju..
2019 11 02
> nefertiti111: > Prijavit obavezno. Slažem se ..
2019 11 02
Ajd još nekako bi prešutila ,sto je rekla da ima posla itd ,ali onak izražaj to stvarno nije normalno . Očigledno da joj nije do posla ,svjesna je da ju mogu prijaviti zbog toga i dobiti otkaz. Nije jedina i kod nas su ponekad nabrijane ,npr zasto bi danas slala paket vikend je samo će mi stvarati gužvu ,paket nece ići prijed ponedeljka.Ma užas sta je ovo sa ljudima .😒
2019 11 02
Nemoj zvati nego im piši na mail [email protected]. Na moj kiosk je došla nova, izuzetno bezobrazna, poslala sam mail i nakon par dana su je preselili negdje. Vjerojatno nisam jedina koja se žalila na nju.
2019 11 02
To nije njihova briga. Njihova briga je da zaprime paket i budu barem malo pristojne, bar neki minimum prostojnosti da imaju..Ali eto, nista od toga> Farzioneta_1999: > Ajd još nekako bi prešutila ,sto je rekla da ima posla itd ,ali onak izražaj to stvarno nije normalno . Očigledno da joj nije do posla ,svjesna je da ju mogu prijaviti zbog toga i dobiti otkaz. Nije jedina i kod nas su ponekad nabrijane ,npr zasto bi danas slala paket vikend je samo će mi stvarati gužvu ,paket nece ići prijed ponedeljka.Ma užas sta je ovo sa ljudima .😒
2019 11 02
Ako jos netko ima slicnih iskustava, slobodno neka se javi. Mozda moze pomoci, a ja svakako napisem sto je bilo dalje :)
2019 11 02
Definitivno treba prijaviti U kvartu sam i ja imala jednu mrzovoljnu I sad znam naletit na nju na nekom kiosku Ali se bolje ponasa Takvo ponasanje ne treba trpit definitivno I one imaju sefove koji ce reagirati na to
2019 11 02
obavezno prijaviti.. >:(
2019 11 02
katastrofa...za prijavu obavezno....pa nisi ti kriva što ona ne voli svoj posao... :o :@
2019 11 02
Moje dve na tisku, jedna super extra raspolozena, uvijek vesela, a ova iz druge smjene katastrofa, ta niti pozdravlja niti prica ista, znaci zenska skroz mutava, kad mene vidi da stizem smrkne joj se, baca pakete koje dizem, kad saljem laze da nema kutije, zatvara ranije, zivi uzas. Izderavala sam se na nju vise puta zbog kojekakvih situacija, al ona samo mene mutavo gleda i suti, ma koma Nisam se zalila, samo izbjegavam njezinu smjenu
2019 11 02
1 2 3 4 5 ... 6