Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevara i bezobrazluk samo takav

Vjerojatno je kukala o "okaljanoj casti" adminki u inbox kao sto je i najavila u povratnoj korisnici ciji je upis bio zadnji na temi. I trazila brisanje teme. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f13a720f5fd8cee2a4934c9d702bbfb1.jpg)
2020 01 30
> amber19: > > gitadevi: > > > EzriZlo: > > > > amber19: > > > > Bome netko ovdje zaradi bogovsku plaću,poput korisnice EzriZlo,koja ima cijene nakita veće od Zaksa,a k tome ne plaća porez državi ! Naivke kupuju od nje,a isti takav nakit je na Ebayu po 10-tak dolara.Žena svaki dan izbaci jedan komad novog "ručno rađenog"nakita s poludragim kamenjem,po cijeni zlata.Za mene je to čisti lopovluk,ali vidim da joj je biznis cvjeta pa mogu zaključiti da ovdje ima jako puno budala! > > > Zajebana je ta ljubomora kad ti je vrhunac rada rukama tipkanje laži po forumu!!! > > Ajmeeeee 😯! Amber, sram vas može biti tako klevetati ljude. Ezri je školovani dizajner unikatnog nakita i svaki njen rad potpuno je ručno rađen i može se kupiti samo od nje. Biti ćebda vi plaćate porez za prodaju na Krpicama? > Ne, već mi sestra radi u poreznoj upravi, pa sam upoznata sa tim stvarima.Kućna radinost spada pod obrt, a obrt koji nije prijavljen je rad na crno, koji je protuzakonit! Na ovo cu se samo slatko nasmijat. Pozdravi si sekicu i posalji mi koji link mog nakita "koji se moze kupiti na ebay za 10tak dolara" 😂😂😂
2020 01 30
> EzriZlo: > > amber19: > > > gitadevi: > > > > EzriZlo: > > > > > amber19: > > > > > Bome netko ovdje zaradi bogovsku plaću,poput korisnice EzriZlo,koja ima cijene nakita veće od Zaksa,a k tome ne plaća porez državi ! Naivke kupuju od nje,a isti takav nakit je na Ebayu po 10-tak dolara.Žena svaki dan izbaci jedan komad novog "ručno rađenog"nakita s poludragim kamenjem,po cijeni zlata.Za mene je to čisti lopovluk,ali vidim da joj je biznis cvjeta pa mogu zaključiti da ovdje ima jako puno budala! > > > > Zajebana je ta ljubomora kad ti je vrhunac rada rukama tipkanje laži po forumu!!! > > > Ajmeeeee 😯! Amber, sram vas može biti tako klevetati ljude. Ezri je školovani dizajner unikatnog nakita i svaki njen rad potpuno je ručno rađen i može se kupiti samo od nje. Biti ćebda vi plaćate porez za prodaju na Krpicama? > > Ne, već mi sestra radi u poreznoj upravi, pa sam upoznata sa tim stvarima.Kućna radinost spada pod obrt, a obrt koji nije prijavljen je rad na crno, koji je protuzakonit! > Na ovo cu se samo slatko nasmijat. > Pozdravi si sekicu i posalji mi koji link mog nakita "koji se moze kupiti na ebay za 10tak dolara" 😂😂😂 Vidiš, odjednom je samo važno da ne ostaneš premiloj državi nešto dužna, a na to kako te lažno optužilaza preprodaju-ništa ! Sram.
2020 01 30
> gitadevi: > > EzriZlo: > > > amber19: > > > > gitadevi: > > > > > EzriZlo: > > > > > > amber19: > > > > > > Bome netko ovdje zaradi bogovsku plaću,poput korisnice EzriZlo,koja ima cijene nakita veće od Zaksa,a k tome ne plaća porez državi ! Naivke kupuju od nje,a isti takav nakit je na Ebayu po 10-tak dolara.Žena svaki dan izbaci jedan komad novog "ručno rađenog"nakita s poludragim kamenjem,po cijeni zlata.Za mene je to čisti lopovluk,ali vidim da joj je biznis cvjeta pa mogu zaključiti da ovdje ima jako puno budala! > > > > > Zajebana je ta ljubomora kad ti je vrhunac rada rukama tipkanje laži po forumu!!! > > > > Ajmeeeee 😯! Amber, sram vas može biti tako klevetati ljude. Ezri je školovani dizajner unikatnog nakita i svaki njen rad potpuno je ručno rađen i može se kupiti samo od nje. Biti ćebda vi plaćate porez za prodaju na Krpicama? > > > Ne, već mi sestra radi u poreznoj upravi, pa sam upoznata sa tim stvarima.Kućna radinost spada pod obrt, a obrt koji nije prijavljen je rad na crno, koji je protuzakonit! > > Na ovo cu se samo slatko nasmijat. > > Pozdravi si sekicu i posalji mi koji link mog nakita "koji se moze kupiti na ebay za 10tak dolara" 😂😂😂 > Vidiš, odjednom je samo važno da ne ostaneš premiloj državi nešto dužna, a na to kako te lažno optužilaza preprodaju-ništa ! Sram. Ja svoje obrtnicke obaveze uredno podmirujem tako da me ovakve ljubomorne bezlicne osobice sa svojim zlocestim komentarima ne diraju previse. 😊
2020 01 30
> amber19: > Imati ćete priliku ubrzo dokazati da je uistinu tako! Lp! 😁 Rijetko se naiđe na ovako jalnu, pakosnu i zavidnu osobu. Umjesto da se ispričate, vi i dalje prosipate otrov.Dno dna. Ps Za 'nepromišljeno uzimanje podataka' prema pravilima Krpica ne smijete dati negativnu povratnu.
2020 01 30
Bože moj, usporediti Ezrin nakit sa smećem s ebaya je... ne, ne mogu to izreći, reći ću samo kako je jako jako neuko. Ezrin nakit je poseban, izrađen s ljubavlju, talentom i velikom vještinom - to je ono što se zove umjetnost. Jadno je ovakvoj osobi prijetiti poreznom, nažalost i logično u ovoj užasnoj kreaturi od države iz koje je gotovo sve što vrijedi odselilo, a ostali će brzo za njima. Ne znam što vam ovo treba, duševna hrana ili? Da, svaki dan sve više istine vidim u onoj - malo nas je al smo gofna
2020 01 31
> gitadevi: > > amber19: > > Imati ćete priliku ubrzo dokazati da je uistinu tako! Lp! 😁 > Rijetko se naiđe na ovako jalnu, pakosnu i zavidnu osobu. Umjesto da se ispričate, vi i dalje prosipate otrov.Dno dna. > Ps Za 'nepromišljeno uzimanje podataka' prema pravilima Krpica ne smijete dati negativnu povratnu. Sad se hrabro brisu postovi 😂😂😂
2020 01 31
Joj, Ezri, daj razmisli kome se ti ideš opravdavat i zašto.. nekakvoj amber19, sigurno ne moraš..😉
2020 01 31
Od Vizardice ni traga ni glasa. Sve naušnice i dalje prodaje po istoj cijeni, iako su joj predočene njihove cijene s Aliexpressa - bez obzira na dodatak u opisu kako postoji mogućnost da nisu od srebra , one se i dalje prodaju po dvadesetostruko većoj cijeni od nabavne, što je besramna preprodaja. Podatak kako ih je ona s poštarinom platila 70 kn je, osim što je potpuno beznačajan za priču, jednako nebulozan kao cijela priča - kupnja više pari naušnica koje joj ne stoje dobro, svake posebno naručene, za svake plaćena posebna poštarina. Od trenutka kad joj se ukazalo da na profilu ima sliku s Aliexpressa naušnica koje prodaje, što svako njeno opravdanje i objašnjenje čini lažnim, ni da zucne. Hoće li biti blokirana?Hoće li Adminka na bilo koji način reagirati? Hoće li se IŠTA dogoditi?
2020 01 31
nedavno sam kupila naušnice od tog sellera na Aliju, mislim da su bile tipa dolar i pol. stigle relativno brzo, baš gledam kako su neuobičajeno lijepo spakirane, u ukrasnoj kutijici, baš fensi, tko bi rekao da su čajniz. i pomislila sam da ću ih uskoro vidjeti na MK i evo ih. užas.
2020 01 31
Eto, ove su još i manje od dolara , a to znači da je kao izmišjeno za Krpice.
2020 01 31
> gitadevi: > Osim toga - bez ljutnje ,ali - moguće je da se radi o istim spužvicama i sigurno se radi o istim spužvicama su sasvim različite stvari, pa nije baš u redu što ste prozvali tu korisnicu. Gitadevi ispričavam se što sam fulala temu. Obrisala sam link sa spužvicama. Ipak je ovo vaša tema i žao mi je ako ste se uvrijedili što se komentira nešto drugo što možda ne želite. Neću dalje komentirati o spužvicama, dovoljno je vidjeti link i procijeniti...
2020 02 01
Nisam se uvrijedila, Lunass, niti sam protiv komentiranja, samo to valja raditi na za to predviđenim temama s nekakvim dokazima, a ne prozivati ljude jer oni nešto MOŽDA krivo rade. Uslučaju Vizardice nema nikavog možda, ona bezvrijednu bižuteriju kupljenu za kikiriki prodaje za dvadeset puta veću cijenu, besramno koristeći u svojim oglasima fotku sa stranice s koje ju je naručila.
2020 02 01
> cijuciju: > nece se nitko zeznuti jer tko kupuje SREBRO,jako dobro i po samom sjaju zna sto je srebro... > osobno me malo sto ovdje smeta i navikla sam na svakakve trgovce,ali oni koji skuze da nece bas proci barem se vade na neznanje Zato kod prodaje srebrnih i vrijednijih metala preporuka je da se osobno preuzme i to kod zlatara kojeg kupac odabere. A i na svim takvim artiklima postoji žig kvalitete.
2020 02 02
> RA7117: > > cijuciju: > > nece se nitko zeznuti jer tko kupuje SREBRO,jako dobro i po samom sjaju zna sto je srebro... > > osobno me malo sto ovdje smeta i navikla sam na svakakve trgovce,ali oni koji skuze da nece bas proci barem se vade na neznanje > Zato kod prodaje srebrnih i vrijednijih metala preporuka je da se osobno preuzme i to kod zlatara kojeg kupac odabere. A i na svim takvim artiklima postoji žig kvalitete. Žigovi ništa ne znače. Postoje i na nakitu koji je bižuterija. Već godinama i godinama stiže nam u ogromnim količinama nakit od jeftinih legura (koje redom sadrže i nikal), ponekad tanko posrebrenih, ponekad ni to, s 925 i inim žigovima. Jasno,najbolje je obaviti primopredaju i provjeru - ako je moguće.
2020 02 02