Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

KOJI OMEKŠIVAČ KORISTITE

Ako može savjet koji omekšivač koristite. Oprala sam zimske jakne u mašini i dodala Violeta omekšivač, međutim nakon sušenja crna jakna je sva bijela od omekšivača i krzno je sve pobijelilo. Help!
2020 03 01
Iz dm Frosch od badema ili pamuka, https://images.app.goo.gl/RjVzChFjBJuMFfTm8 meni je taj puno bolji od npr coccolina kojeg sam dugo uzimala
2020 03 01
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/dfa59e5697f8bfbe2d07b67540081767.jpg) Uvijek neki Ornelov, jako su mi dugotrajni i stvarno se osjete.. A zadnji put sam uzela ovaj Silan za promjenu i izazvao mi je takav kaos po tijelu s prištićima da ne znam šta ću... Ima tko sličan slučaj? 😭
2020 03 01
Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :)
2020 03 01
> Hanna-100: > Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! > Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :) Prasak/deterdzent je isto kemija. I parfem je kemija.
2020 03 01
Kad su u pitanju stvari sklone zadrzavanju tragova omeksivaca ukljucim dodatno ispiranje. Violeta Paradise mi fino mirisi, nakon nje Ornel Violet.
2020 03 01
> sonja90: > > Hanna-100: > > Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! > > Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :) > Prasak/deterdzent je isto kemija. I parfem je kemija. Da, ali prašak za veš se ispere vodom, a omekšivač se ne ispire sa odječe!!! Zaista ne razumijem kako ne vidite razliku! A parfem špricnem na odječu, a ne na kožu, kao što sam napisala....
2020 03 01
Plavi coccolino, obozavam 😊
2020 03 01
definitivno Lenor...meni najbolji... ;) ;)
2020 03 01
Felce Azzurra :)
2020 03 01
Ja jakne perem sa tekućim deterdžentom, od obicnog praška mi po šavovima uvijek ostane bijelo. 😐 Omeksivac koristim bilo koji i nikad mi nisu ostali tragovi. Vecinom kupujem lenor ili felce azzurra. Meni su odlicni. 😁👍 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/567bc5a3f1dd8faaf7478983fb77ea24.jpg)
2020 03 01
> Hanna-100: > Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! > Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :) Ali uloga omekšivača zapravo nije mirišljavost, on zapravo služi da tkanina bude ugodnija na dodir, podatnija za peglanje, flafastija. Mirišljavost je uzgredan učinak.
2020 03 01
> Hanna-100: > > sonja90: > > > Hanna-100: > > > Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! > > > Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :) > > Prasak/deterdzent je isto kemija. I parfem je kemija. > Da, ali prašak za veš se ispere vodom, a omekšivač se ne ispire sa odječe!!! Zaista ne razumijem kako ne vidite razliku! > A parfem špricnem na odječu, a ne na kožu, kao što sam napisala.... A špricanje parfema na odjeću može na njoj ostaviti fleke ,:)
2020 03 01
> gitadevi: > > Hanna-100: > > Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! > > Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :) > Ali uloga omekšivača zapravo nije mirišljavost, on zapravo služi da tkanina bude ugodnija na dodir, podatnija za peglanje, flafastija. Mirišljavost je uzgredan učinak. Moram priznati da koristim kvalitetne materijale tako da mi je odjeća ugodna na dodir. Što se peglanja tiće, peglam sa parnom postajom tako da niti s peglanjem nemam baš nikakvih problema :)
2020 03 01
> gitadevi: > > Hanna-100: > > > sonja90: > > > > Hanna-100: > > > > Ja ne koristim omekšivače. Nemam nikakve alergije, ali jednostavno ne vidim razlog zašto bih na čistu, opranu odječu stavila nekakvu kemiju?! > > > > Zato imam cijelu kolekciju parfema koje uglavnom ne špricnem na kožu već na odječu. :) > > > Prasak/deterdzent je isto kemija. I parfem je kemija. > > Da, ali prašak za veš se ispere vodom, a omekšivač se ne ispire sa odječe!!! Zaista ne razumijem kako ne vidite razliku! > > A parfem špricnem na odječu, a ne na kožu, kao što sam napisala.... > A špricanje parfema na odjeću može na njoj ostaviti fleke ,:) Ja korisim isključivo originalne parfeme i nikada mi nije ostala nikakva fleka na odječi, čak niti na svili, a imam dosta bluza od svile. A iskreno rečeno, radije bih riskirala da si upropastim jednu bluzu od svile, nego da se konstantno trujem nekim otrovom. Nekako mi je važnije moje zdravlje od bilo kojeg odjevnog predmeta. Na kraju krajeva, dovoljno sam inteligentna da kada kupim novi parfem, isprobam na nekom starom odjevnom predmetu da li ovaj ostavlja fleke. Nepobitna je činjenica da ono što stavimo na kožu ulazi u krvotok. Zato neki liječnici kažu da ono što ne bismo pojeli ne trebamo niti stavljati na kožu.... ali to je već neka druga tema... Pa sada, da li je zdravo imati cijeli dan cijelo tijelo obloženo odječom natopljenom u "kemiju" može svatko sam zaključiti.
2020 03 01
1 2 3