Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Koji auto odabrati?

Bok curke, muz i ja smo u nedoumici. Imamo jedno dijete i ne mozemo se odluciti koji auto kupiti. Imate li kakve preporuke?
prije 7 dana, 13:55
To stvarno ovisi o tome što od auta želite i koliko para imate. Mi isto imamo jednog klinca i imamo hyundai i30 i zasad smo njime zadovoljni.
prije 7 dana, 15:25
Mi prodajemo i20 🙈
prije 7 dana, 20:05
Ja bih za početak uzela jedan manji auto, jeftiniji, i ako budete imali još djece, lako se auto zamijeni i kupi veći. :)
prije 6 dana, 07:39
Mercedes
prije 6 dana, 15:34
Kupovina auta stvarno ovisi o jako puno faktora. Za početak - kupujete li novi ili polovni auto? Vodite računa o cijeni registracije, kasko ili obaveznog osiguranja, cijeni servisa, ljetnih - zimskih guma... to sve jako ovisi o marki/modelu/starosti auta. Koje su vam realne potrebe - koliko auto koristite, kilometraža? O tome ovisi potrošnja goriva i amortizacija/održavanje. Gradska vožnja ili? Broj vrata, veličina gepeka? Je li vam bitna navigacija, automatski mjenjač, treba li vam nešto od opreme što nije standardno? Postoji 101 stavka koju trebate uzeti u obzir prije nego uopće možete odabrati tip auta - karavan, limuzina, monovolumen...da bi vidjeli kakve se sve opcije nude na tržištu. Ovako bez bilo kakvih informacija - ljudi vam mogu nabrajati automobile do besvijesti - neće vam pomoći...
prije 5 dana, 08:49
mi pred mjesec dana kupili novi dacia sandero, također smo muž ja i dijete od 7 god. osnovni paket je 73000kn, mi smo ga upotpunili i izabrali drugu boju i došlo nas je 79000kn. uzeli smo kasko 2500kn.plus tehnički pregled oko 700kn. eto. za sad zadovoljni. ja se povodim za onim, uvijek ako si u mogućnosti kupi novo. jer s rabljenim je uvijek lutrija.
prije 2 dana, 12:27
> MalaZgancova: > mi pred mjesec dana kupili novi dacia sandero, također smo muž ja i dijete od 7 god. osnovni paket je 73000kn, mi smo ga upotpunili i izabrali drugu boju i došlo nas je 79000kn. uzeli smo kasko 2500kn.plus tehnički pregled oko 700kn. eto. za sad zadovoljni. ja se povodim za onim, uvijek ako si u mogućnosti kupi novo. jer s rabljenim je uvijek lutrija. da i na poklon kod kupnje dobili i zimske gume.
prije 2 dana, 12:28
> MalaZgancova: > mi pred mjesec dana kupili novi dacia sandero, također smo muž ja i dijete od 7 god. osnovni paket je 73000kn, mi smo ga upotpunili i izabrali drugu boju i došlo nas je 79000kn. uzeli smo kasko 2500kn.plus tehnički pregled oko 700kn. eto. za sad zadovoljni. ja se povodim za onim, uvijek ako si u mogućnosti kupi novo. jer s rabljenim je uvijek lutrija. Slažem se! A Dacia ima odlične i prihvatljive ponude!
prije 2 dana, 18:49