Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ZAFUL - pomoć!!

Hej cure, imam jednu vrlo nezgodnu situaciju sa Zafulom. Naime, prije skoro pola godine sam naručila odjeću s njihove stranice i ni dan danas mi nije stigla. Niti sam dobila narudžbu niti novac, čak ni njihov odgovor nisam dobila. Šaljem redovno upite vezane uz narudžbu, ali ništa. Potrošila sam 465 kuna (možda malo više) i osjećam se preloše jer sam doslovno bacila novac u vjetar i što je najgore ništa ne mogu učiniti povodom toga s obzirom na to da mi ne odgovaraju. Jel ima netko slična iskustva i kako ste ih riješili? Stvarno bi mi trebala pomoć😐
2020 05 19
Najviše me iziritira to kad vidim da stavljaju razne popuste i nove proizvode, a ja još ni stare nisam dobila!😤 Imala sam prevelika očekivanja za ovaj sajt, a jedino što sam dobila od njega je najgore stečeno iskustvo ikad!
2020 05 19
Je li ti došao njihov mail da je narudžba zaprimljena i kasnije da su paket poslali? Provjeri da li kartica s kojom si platila vrijedi za kupnje preko interneta. Tako se meni jednom desilo da su mi novce uzeli, ali to poduzeće nije primilo novce jer mi kartica nije bila za online kupnje nego samo u fizičkim trgovinama. Na kraju sam zvala banku, vidjeli su da su novci ostali negdje u zraku i odmah su mi ih vratili. Pola godine je stvarno predugo da paket ne stigne ,:(
2020 05 19
> ssukixx: > Je li ti došao njihov mail da je narudžba zaprimljena i kasnije da su paket poslali? > Provjeri da li kartica s kojom si platila vrijedi za kupnje preko interneta. Tako se meni jednom desilo da su mi novce uzeli, ali to poduzeće nije primilo novce jer mi kartica nije bila za online kupnje nego samo u fizičkim trgovinama. Na kraju sam zvala banku, vidjeli su da su novci ostali negdje u zraku i odmah su mi ih vratili. > Pola godine je stvarno predugo da paket ne stigne ,:( Je, stigao je mail. Mislim da je s karticom sve u redu jer je već kupovano njom, tj. plaćano preko interneta. Ne znam više šta da radim, a stvarno im nemam namjeru poklonit 400+ kuna za ništa.
2020 05 19
Ma kužim te skroz, nisu to mali novci ,:( Probaj još jednom mail poslati da kažu u čemu je problem. Ima na stranici neki mail na koji se šalju takvi upiti. Ili probaj možda kontaktirati prijevoznika koji prevozi robu gdje se paket izgubio, a ako dolazi poštom, mislim da ti tamo neće ništa reći. Ako paket nema tracking, mislim da ti, nažalost, nema pomoći :(
2020 05 19
Probaj ih opet kontaktirati , ako ne uspije kontaktiraj ECC Hrvatska
2020 05 19
Ako ništa ne uspiješ napraviti, probaj otići u banku i tražiti da naprave povrat.
2020 05 20
Vidjela sam da puno ljudi ima problema s time, ne znam jel do njih ili do sluzbi ali velik broj ljudi uopce nije dobilo to sto je narucilo, najbolje bi bilo obratiti im se opet preko maila, ako ne odgovaraju nista onda preko sluzbe na njihovoj official stranici i traziti povrat svega
2020 05 20
> Annchy88: > Ako ništa ne uspiješ napraviti, probaj otići u banku i tražiti da naprave povrat. Nakon pola godine? Ne vjerujem, čak sam sigurna da su joj šanse 0 %.
2020 05 20
> myclotheshr: > Najviše me iziritira to kad vidim da stavljaju razne popuste i nove proizvode, a ja još ni stare nisam dobila!😤 > Imala sam prevelika očekivanja za ovaj sajt, a jedino što sam dobila od njega je najgore stečeno iskustvo ikad! Na fejsu ostavi na svakom novom postu komentar i opiši što ti se dogodilo. Ako nemaš profil na fejsu, registriraj se i piši im i u porukama i javno na njihovoj oficijelnoj stranici.
2020 05 20
Cure hvala vam probat ću sve što ste navele, valjda će nešto od toga upalit...🤞🏽
2020 05 20
> katarinamartina: > > Annchy88: > > Ako ništa ne uspiješ napraviti, probaj otići u banku i tražiti da naprave povrat. > Nakon pola godine? Ne vjerujem, čak sam sigurna da su joj šanse 0 %. Možda je i moguće, ja sam slično prošla na Wishu, skinuli su mi novac a naružba nakon toga "nije ni postojala"- znači ni to što sam naručila nije stiglo.. I tek nakon nekoliko mjeseci navlačenja s njima sam kontaktirala banku i odmah su mi napravili povrat Sretno :)
2020 05 22
> Pepita1990: > Probaj ih opet kontaktirati , ako ne uspije kontaktiraj ECC Hrvatska Kontaktirala sam ih, no nažalost oni tu ništa ne mogu pošto nisu nadležni za Hong Kong.. 😐
2020 06 14