Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lotovi-kako prodajete

Ne idu mi pa sam odustala
2020 07 06
Osobno uvijek zaobilazim lotove, jednostavno su male šanse da mi se sve u lotu svidi ili da mi odgovara. Prije ću pronaći nekoliko artikala pa prodavačice daju popust na količinu. Također ih ni sama nikad ne slažem. Jedini lotovi koji su mi ok i imaju mi smisla su oni s kozmetikom, ali ni tu nema garancije da će sve nekome trebati i/ili odgovarati. :)
2020 07 06
> SilaVila: > Lotovi dječje mi odjeće idu,ali za odrasle ide vise pojedinačno. Jedino su mi dobro išli sportski lotovi majci i tajica. I meni tako. Djecji, i dobro idu lotovi majica.
2020 07 06
> Summoning: > Meni ovisi o kakvom je LOT-u riječ. Ako su sve stvari iz istog dućana onda mi se znaju vrlo brzo prodati, ali ako je više različitih stvari iz raznih dućana onda baš i ne ide. > S druge strane, LOT-ovi nakita i šminke mi idu bolje zajedno nego prodaja na komad. Skoro pa ista situacija kod mene ,:)
2020 07 08
sa prodajom lotova nisam imala nekog veselja, i ne volim ih kupovati (draže mi je da si sama probiram). iako moram priznati da mi je jednom prilikom na fejsu otišao totalno čudan lot - 2 barske stolice, set lakova za nokte, muške patike, police, 2 cvjetnjaka i 4 knjige :') ja stavila sve što mi je ostalo i došao lik iz Rijeke po to :')
2020 07 08
Slažem se, lotovi slabo, ali ti ih složiš, eventualno radi neke vizualizacije i time si čak već možeš pouspiješiti prodaju nekih artikala.... ;)
2020 07 08
Meni lotovi idu super, sama ih složim, ali isto tako mi je ok ako se kupilica javi sa vlastitom kombinacijom lota (sama si izabere stvarcice iz mojih lotova i spoji sama sebi lot). :)
2020 07 09
Znam LOT slozit ako su npr. slicne majice iste velicine, ali i to ugl se ne proda. Ali sam imala suradnji kad bi mi se kupilica javila za vise stvari pa onda spustim cijenu ili pt bude gratis i tako je najbolje mislim sto se tice LOT-a. LOT se isplati za kozmetiku i takve stvari.
2020 07 10
Ja cesto slozim lotove djecje robice ili svojih haljina u koje vise ne stanem, ali vecinom se javi kupilica koja bi samo jednu stvar iz lota..nije mi to problem, rasparim lot samo mi je onda u opisu kupus..ostalo je to, prodano je to 🤣 a nikako da uhvatim vremena i ponovno sve poslikam..
2020 07 11
1 2