Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kultura i ostale stvari!

Dragi suborci! :) Koliko često imate iskustva s " molim vas premjerite" uzduž, poprijeko i ukoso, plaćam danas, uzimam, je li slobodno uzela bih, molim vas slikajte se još i ovako, iako slika već hrpa ima i da ne nabrajam i onda ni A ni B! Žalosno što neki ni minimum kulture nemaju, pa da bar zahvale i kažu da su se predomislili, odustaju, nemaju novaca whatever, još im se ponovo obratiš "Da li ste odustali?" i opet muk! Bilo bi super kada bi postojao gumbić za izbacivanje koji detektira nepristojnog sugovornika i samo blokira račun! BIP 8-)
2021 01 18
Molim se za taj gumbić od kad sam tu 😅😅😅😅 Gumbić bonton👍
2021 01 18
> Frani127: > Molim se taj gumbić od kad sam tu 😅😅😅😅 > Gumbić bonton👍 :') :') Super je i naziv, zvući slatko!Ali nećemo mi taj dan dočekati! ,:)
2021 01 18
I ja bih voljela imati taj gumbić!!! 8-)
2021 01 18
Postala sam već imuna na to 😁
2021 01 18
ne treba mi gumbić ali možda da se uvede opcija da se takvima preko profilne slike zakelji ovako nešto :') ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f7136a7fac72a8371a88437f533b2685.jpg)
2021 01 19
Ja to uopće više ne doživljavam. Nekad davno kad sam se intenzivno bavila Krpicama (sada samo navratim turistički), znalo mi se dogoditi da mi kažu: oprostite što se nisam dugo javila, ipak sam odlučila da ću uzeti/neću uzeti, a ja nemam blage dume tko je to, niti da smo ikada u životu komunicirali. x-) x-) Pa imam facu otprilike ovako: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0a15c0fa7cac6c6cfe514fec7ec5cc8b.jpg) Jednostavno nije važno :') . Pokušajte i vi tako, najlakše je. :') :')
2021 01 19
> PretrpaniOrmar: > ne treba mi gumbić ali možda da se uvede opcija da se takvima preko profilne slike zakelji ovako nešto :') > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f7136a7fac72a8371a88437f533b2685.jpg) Ne preko slatkice nakeljiti 'nekulturna' :(
2021 01 19
A neki nakon odustajanja jave, pa opet negativnu dobiju zbog uzimanja podataka /odustajanja od suradnje / što već. ...
2021 01 19
Ja sam nedavno otvorila istu temu,nestala je negdje🤔 Ja obožavam krpice,kakve sam tu sve prekrasne žene,majke,kraljice upoznala,zaista predivna iskustva imam...i rijetko mi se dogodi neki "pacjent",i uvijek si kažem nemoj se nervirati ali uzalud,mene to uvijek iznova izivcira😀Jedno sam naučila...kad netko želi nešto kupit on to kupi,kad se počne sa dodatnih što slika,mjerenjem ovako pa onako tu nema sreće 😀
2021 01 20
Potpisujem sve!> depikolozvane: > Ja sam nedavno otvorila istu temu,nestala je negdje🤔 > Ja obožavam krpice,kakve sam tu sve prekrasne žene,majke,kraljice upoznala,zaista predivna iskustva imam...i rijetko mi se dogodi neki "pacjent",i uvijek si kažem nemoj se nervirati ali uzalud,mene to uvijek iznova izivcira😀Jedno sam naučila...kad netko želi nešto kupit on to kupi,kad se počne sa dodatnih što slika,mjerenjem ovako pa onako tu nema sreće 😀
2021 01 20
Ili kad pitaju “cijena”, a jasno pise cijena.
2021 01 21
Ili kad ti ponude 1/3 vrijednosti artikla.. Bez pozdrava, poruke, samo zakeljen upitnik iza iznosa.
2021 01 22
Kod prodaje sad pitam- Da li želite da stavim rezervaciju i podatke za uplatu? - Jer uredno cure kliniku ja želim i tišina. Kod kupnje me fakat zbunjuje, evo nedavno sam se javila na dva oglasa i ništa, a vidim cure su bile tu. Pa kaj neće prodati? Zašto onda stavljaju oglas? Ne kužim :)
2021 01 22
Da, i meni se događalo da.mi ne odgovore na upit za kupnju. Pa pogledaj profil, vidi povratne. Ako ti je netko sumljiv, reci ne hvala. U mene 3 put više povratnih kao kupac, nego prodavač, valjda to nešto znači.
2021 01 23
1 2