Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nova Često postavljana pitanja

Pozdrav svima, objavili smo nova pravila u često postavljanim pitanjima pa ih provjerite na linku https://mojekrpice.hr/help :)
prije 25 dana, 11:23
Na poboljšavanju naše stranice, ne sajta...bode u oči 😣 Kliknite "ovdje", ne "ovamo"...
prije 25 dana, 11:43
zna li se napokon kada će se riješiti problem slika koje se okreću prilikom uploada? Malo već predugo traje...zar ne? :s
prije 25 dana, 13:50
> PigmyPuff: > Na poboljšavanju naše stranice, ne sajta...bode u oči 😣 Kliknite "ovdje", ne "ovamo"... I ne samo to... Neka pravila su nelogična i dvosmislena kao npr. ovo za prodaju kozmetike... Pogotovo zadnja rečenica. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2019418e241603343efbf2b0c91e8d56.jpg)
prije 24 dana, 08:00
Što ne valja sa zadnjom? Mislim da kontam :') I kad bismo sad krenuli...koliko se trenutno prodaje testera, ručno rađene kozmetike, itd itd...nova pravila, sve isto kao prije 🥳 Vidjela sam još i "sa interneta", možete se slikati u predmetu "kako bi" predočili, "web- stranica", "slike s Interneta"...uglavnom, tužno, ispadne još veća sprdnja od stranice.
prije 24 dana, 08:33
Ja shvaćam da je vama cilj imati sređenu stranicu, ali sa toliko pravila i restrikcija teško da će te privući nove korisnike. I dalje nije jasno kada će doći nove promjene, imali ste priliku uvesti više kategorija, pogotovo za elektroničke uređaje poput mobitela, opreme, tableta te opreme, laptopa i slično. To su stvari koje svaka krpičarka koristi.
prije 24 dana, 11:02
Promjene se uvode postupno, a najvidljivija će biti prelazak s tražilice na filtere. Prvo će manji portali proći kroz to, npr makedonski i slovenski, a mi smo najveći pa smo zadnji na redu ;) Uveli smo četristotinjak novih kategorija.
prije 24 dana, 12:03
A zašto je zabrana korištene kozmetike? Ovo je second hand Shop. Veći je problem ona s isteklim rokom trajanja
prije 24 dana, 12:38
> VeraM36: > A zašto je zabrana korištene kozmetike? Ovo je second hand Shop. Veći je problem ona s isteklim rokom trajanja Ali nije zabranjena?
prije 24 dana, 12:42
Zabrana se odnosi na profile koji prodaju isključivo nekorištenu kozmetiku, ne odnosi se na profile koji imaju jednu ili dvije takve stvari. Za kozmetiku je smanjeno trajanje oglasa s dvije godine na jednu upravo zbog isticanja roka trajanja.
prije 24 dana, 13:40
a da li će biti riješen problem okretanja fotografija?? to već traje tjednima :s
prije 24 dana, 13:48
Nakon svega pročitanog u teoriji to sve zvuči vrlo idealno, no nažalost sad je prekasno (prvenstveno jer ste već mnogo korisnika izgubili), a jasna i konkretna pravila trebala su se postaviti na samom početku. Stranica postoji od 2011 i sad nakon 10 godina mislim da je malo prekasno za riješiti kaos koji je nastao. Korisnice koje su se držale pravila činiti će to i dalje, koje nisu, nisu onda, ne rade to sada, niti budu, a niti čitaju pravila, jer se to njih ne tiče. Ok bi još bilo za nove korisnice, ali iskreno nije baš idealna budućnost sa tim, jer nije da se njihov broj rapidno povećava. Prvenstveno jer i na svjetskoj razini ovakvi tipovi stranice više nisu u trendingu i sve je manja posjećenost istih. Realno i da sprovedete sva pravila u praksi (što je nemoguće), ostati će vam broj korisnica koji nikako nije dovoljan da bi stranica funkcionirala, što bi bio kraj, a to znate i sami. Ili ajmo ovako matematički gledano: dnevno na stranici se objavi oko 4000 oglasa, od toga je otprilike aktivno oko 10.000 korisnika, pa sad recimo od tih 10.000 nek 3000 njih krši neko pravilo (što sigurno jest) i da ih se blokira (znači baš po pravilniku) tu već padamo na 7000 ljudi. Od 4000 oglasa, skoro polovina je neispravna, bilo u opisu, korištenje slike s neta, kopija i ostalo....dalo bi se zaključiti da zaista stranica ne bi bila profitabilna ni u kom slučaju. Evo primjer samo iz kategorija kozmetike (dnevno se objavi oko 200 oglasa) a 1/3 tog nije po pravilniku, odnosno ako ćemo po pravilniku: znači nema rabljeno, kopija, korišteno, handmade ili iz distributerskih kuća...kategorija kozmetike bi se svela doslovno na 2 stranice dnevno. Što je opet apsurd.
prije 24 dana, 14:01
I također još jedna točka iz pravilnika kaže kako se osobe sa 3 negativne blokiraju, doduše to je još iz samih početaka tako, pa nije da se baš to provodilo i onda još činjenica da su te iste u top članovima je sramotno, em za stranicu, em uvredljivo za ostale korisnike. I onda se postavlja pitanje ustvari da li su ta pravila onda za sve ili opet kako se random koga uhvati?
prije 24 dana, 14:08
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/21d4bea3cc672c728e85503bb3f2081e.jpg) Ova nije iz top, ali eto nije mi jasno.
prije 24 dana, 14:14
> PretrpaniOrmar: > a da li će biti riješen problem okretanja fotografija?? to već traje tjednima :s Hoće, bit će riješen, ali ne možemo reći točan datum. Provode se testiranja problema.
prije 23 dana, 18:02
1 2 3 Sljedeći