Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Oglašeno pod S, na kraju 13-14 djeciji odjel

Naime, prica kreće ovako. Pronađem majicu na krpicama, odlučim je kupiti, cura kaže slobodna je, ja kažem super dajte podatke, uplatim joj u roku 10 min. Ona kaže super hvala - šalje sutra. Nema problema, rekoh super. Pitam predvecer jel poslano? Kaže saljem danas, javim se uskoro. Ja se javim sutra, kaže sestra je majicu poslala, javim se Max za sat dva. I ja saljem navečer jel poslano, cura se uredno prijavljuje, ne odgovara, ja opet ona nista, dakle već pucam nemam strpljenja jer ako sam ja bila fer sa uplatom cemu zavlačenje? I na kraju pošalje nakon 2 dana. Ja se zahvalim i na kraju kažem nadam se da majica neće biti kao ova komunikacija i dogovor ( loša). E sad, dolazi majica sa dječijeg odjela!! Naznacena velicina je bila S, ja dobijem 13-14 vel?!?!? Uz sve to, vidi se da je iznosena, i uzasan smrad od znoja. Ja se javim i trazim povrat novca, jer em velicina em stanje majice? Cijena je 90kn, ali kriva velicina(djeciji odjel, stanje same majice?!) i rekoh, operem vam jer ja prva ne mogu donijeti ovako na tisak. I ona da ok ali tek da će mi uplatiti novac kad njoj majica stigne, jer navodno moj agresivan pristup ne ulijeva joj povjerenje da ću ja njoj majicu poslati? I još uz to piše da mi izlazi u susrete jer ovo nije trgovina gdje se može reklamirati proizvod. Pa kad dođem u trgovinu zaobilazim djeciji odjel, tako da sam znala da je njena kupljena na djecijem naravno nebih je kupovala!! I za kraj kaže meni sve sto kupim na krpicama i kad mi ne odgovara ja to prodam dalje? Pa nisam ja kupila S majicu od nje i dobila S pa mi se nije svidjela nijansa majice, pa da ju prodam dalje! Znaci zahtjeva da ja prvo vratim majicu i kad stigne da onda ona meni uplati jer mi ne vjeruje da ću ja majicu poslati? Ja joj još majicu i oprala. Mislim tko je tu lud? Kao ja ću nju prevarit, a ona mene prevarila. 🤦🏽‍♀️
2021 10 06
Meni se to isto događalo, da mi šalju dječje brojeve pod "S", naročito trenirke uvjeravajući me da je to isto...a naravno da nije ista proporcija djeteta i odrasle žene koja je S veličina...i uvijek sam inzistirala na povratu, to je krivo oglašavanje.
2021 10 07
Zašto joj niste uopće ostavili povratnu informaciju? Ako Vam vrati novac, hoćete li joj ostaviti negativnu ili barem neutralnu povratnu ili Vam je ok da još netko kupi krivo oglašenu prljavu majicu jer ste vi dobili povrat? Ne razumijem
2021 10 07
Prevari vas pošalje krivu velicinu i onda još zahtjeva da kad dođe ona uplati novac ?!?!?naravno da ne!! Neka ona prvo uplati pa vi šaljite imate potpuno pravo to tražiti jer je njen propust veliki. Ako ne želi onda stavite njeno ime i prezime u naslov pa neka je kolege/ prijatelji pretražuju po internetu za 90 kn i da vide kakve stvari salje,..,.. a da zaslužuje negativnu je …!!
2021 10 07
Njen propust, da ne kažem namjerno podvaljeno. Neka vam upali natrag novce.
2021 10 07
Ista stvar i kod mene.Pop....sam Kupila sam lot trapki od poznate tu krpicarke i našla se s njom.Pogledala sam trapke i nažalost nisam obratila pozornost na etikete samo na trapke koje su bile u izvrsnom stanju.Dođem doma i ne ide...nije mi jasno sta je znam da nosim S jer je pisalo S kad ono dječji modeli.Nisam je tražila povrat tko mi je kriv kad nisam odmah pogledala ali mi je krivo sto se izlagala i stavila brojeve S i M a to sve 170 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e4459c283d073e25fc930ab0c4edda79.jpg)
2021 10 07
Bas sam ostala razocarana jer su mi se jako svidjele i da pisalo je high weist a ono mauna a ne high weist
2021 10 07
Negativna povratna, kada vrati novce pustite neutralnu ( fer play zbog budućih kupaca). Niposto ne slati artikal prije vidljive uplate. Ukoliko bude ignorirala prijavite adminun,njezine podatke (ime i prezime) objavite u novoj temi. Također možda neka korisnica prepozna dotičnu , kad se osramoti znat će za drugi put!
2021 10 07
Korisnica je bezobrazna, kao i mnoge druge ovdje i naravno da nije u pravu. Trebala je istaknuti pravu veličinu, barem u tekstu samog oglasa, ako ne u naslovu.
2021 10 07
Prodaje djecju robu pod S, koja kraljica lol
2021 10 07