Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Njušim negativnu povratnu

E stvarno se loše osjećam, imam čudan osjećaj straha i koliko se trudim ne mislit na to ne prolazi.... uglavnom nekako mi se ne da sve pričat ali jedna suradnja neće lijepo završit, nešto sam danas zeznula, ali ne namjerno već samo zbog nestrpljivosti i nerazmišljanja. (to mi se i privatno često dogodi). Inače sam iskrena 100%, i imam grižnju savjesti. Pokušala sam to ispraviti ako je ikako moguće, ali osoba koje se ovo tiče ne prihvaća baš moje isprike (negativne još nema al je njušim kad završi suradnja) [:place] [:place] [:place] [:place] [:place] [:place] [:place] a ovako mene treba [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 10 10
O cemu se tocno radi?
2013 10 10
Bili vi oprostili ako netko ne poštuje dogovor, ali niste prevareni, i ta osoba vam se ispriča i pokuša odužit na sve načine ?
2013 10 10
Ovisi o čemu se radi i je li imala razlog.
2013 10 10
Ja sve opraštam, samo ne opraštam ne javljanje za kupnju [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 10 10
Ja vjerojatno bih. Na žalost, to sam samo ja... [:place]
2013 10 10
O cemu se radi [:sokiran]
2013 10 10
Radi se o tome da je curka vjerovatno nešto rezervirala a nije ispunila kupnju...
2013 10 10
Hm...ne cini mi se da je to.jer vidim da pise,kada suradnja zavrsi..zasto ne napises o cemu se radi..kad je vec tema otvorena [:znoji]
2013 10 10
Po meni je suludo davati negativne povratne zbog toga, jer svakome se može desiti da mu iskrsne nešto pa da ne može kupiti. Ako nam se već toliko dijele negativne, onda bi se trebale dijeliti i za bezobrazno neodgovaranje na upite!!!!!!!!! Ja nezzzz što je to danas, ali me svi ignoriraju i što je najgore ne pilim nikoga za zamjenu, već želim kupovati i opet ništa. A kasnije se žale da prodaja ne ide [:vrti]
2013 10 10
A dobro svakom se desi, ja sam takva da saslušam drugu stranu i pokušam shvatiti osobu i objektivno razmišljat :)
2013 10 10
A kako objektivno razmišljati kada su pojedine korisnice aktivne i ne odgovaraju na upite, a mene svrbe pare da ih potrošim. To zaslužuje negativnu i to veliku kao kuča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013 10 10
Ma ništa strašno...
2013 10 10
dakle 6 dana je prošlo od dana kad sam joj javila do dana kad je uplatila. moja je greška što je nisam pitala jutros opet oće li uplatit, nego sam mislila da zavlači i nije mi se dalo čekat
2013 10 10
I meni se nešto trenutno slučajno dešava 2 cure za istu jaknu, nijedna nije ozbiljni kupac i sad koja prva javi da će kupiti i uplatiti odmah idući dan njoj prodajem i ovoj drugoj koja također nije ozbiljna i javi mi se svaka 3 dana ću reći da je prodana i da mi je žao. Jbg. Inače volim kad se dogovori odviju u roku 2 dana max. da znam na čem sam... Al dobro, ako si se ispričala i želiš joj vratiti novce to i napravi naravno, ali mislim da nije za negativnu nikako. Ipak ju nisi prevarila za novce. Ne znam...
2013 10 10
1 2