Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Četka za peglanje kose

Bok cure, imam pitanje: Kakve su vam četke za ravnanje odnosno peglanje kose? Imam jako gustu i užasno suhu kosu pa me brine kako bi to funkcioniralo. Jel ima netko iskustva s tim? :) Također, ako imate neki savjet za raščešljavanje ili slično... Otkad sam otkrila Tangle Teezer ide nešto lakše ali opet nije to to. Hvala!
2022 01 14
Nemam iskustva vezano za peglu, ali za raščešljavanje kose imam ,:) . Ne znam imate li valovitu/kovrčavu kosu, no najgore vam je kada raščešljavate kosu na suho (čak i u slučaju ravne kose), znači to nikako, jer tako oštećujete kosu općenito i pogotovo vrhove i tako vam se ujedno i suši kosa logično. Probajte dok perete kosu, znači završite sa šamponom i stavite onda regenerator (ravnomjerno ga nanesite na kosu i pričekajte bar 2min da proradi, pogotovo ako vam je kosa gusta) i tu ju onda raščešljajte. Kad završite samo isperite regenerator i to je to. Onda još možete staviti masku za kosu i slično, ako ju stilizirate poslije pranja, za hidrataciju i njegu kose (da vam se ne suši) i tu također malo proći sa četkom dok je još mokra tj. najbolje čak s prstima pošto ste ju već raščešljali pa ide lakše. Kosu ni slučajno trljati sa običnim ručnikom, kao što vam npr. rade frizerke u salonu kada vam operu kosu (gore mi od toga nema.), jer tu slijede iste posljedice kao kad raščešljavate kosu na suho. Najbolje je upotrijebiti pamučnu majicu, ako nemate microfiber towel (ručnik), prebacite kosu na lijevu/desnu stranu ili skroz naopačke, stavite majicu na dlanove i lagano ''scrunch''-ate kosu, googlajte to na internetu, teško je za objasniti kada nema baš točnog prijevoda. A što se tiče ovako običnog raščešljavanja najbolje je malo smočiti kosu s vodom i staviti isto malo maske za kosu (ili ako imate leave-in regenerator koji se ne ispire) i onda ju raščešljati i ono što je bitno, uvijek se kreće češljati od vrhova kose pa se postepeno pomicati sve višlje i višlje do tjemena. Evo, nadam se da će Vam ovo pomoći! :")
2022 01 15
Jooooj hvala puno, ovo je hrpetina korisnih savjeta, prvom prilikom ću ih isprobati <3
2022 01 16
Vece!cetke koje ravnaju i suse kosu istodobno,za ljude bujne kose su koma!- ne znam kako djeluje ljudima s malo kose i ravnom kosom.samo ti jos vise ispuca kosa i treba ti cijelo stoljeće da postigne s neki rezultat.preporucam samo pegle za kosu i to REMINGTON S KERAMICKIM PLOCICAMA
2023 05 15