Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Negativna ili neutralna ocjena?

Pozdrav! Koju ocjenu treba ostaviti u ovom slučaju: zamolila sam prijateljicu da obavi primopredaju u gradu od korisnice koja ima jednu povratnu. Na dan kad su se dogovorile, korisnica je 10 minuta ranije otkazala, i rekla da će idući dan, nakon toga se ne javlja više na mobitel. Mogu li joj staviti na to negativnu povratnu? Toliko me naživcirala, naročito što sam prijateljicu ugnjavila da ima posla oko toga.
2022 03 26
Po meni to nije za negativnu jer do suradnje nije došlo, iako razumijem taj osjećaj kad se javi u zadnji tren. Vama su se bar javili da neće doći pa taman 10min prije 😅
2022 03 26
Ja ne ostavljam negativnu za takve slučajeve, ali vas razumijem. 🙋‍♀️
2022 03 26
Ne znam, jer kad je otkazala je rekla da će. Idući dan doći kraj stana od prijateljice i kad ju je pokušala dobit na telefon opet sutradan ne javlja se više, ni meni, i danas sam pokušala. Tako da jedan dan je odgodila u zadnji čas i za drugi dogovor se odlučila ne javit. Ima jednu povratnu, prvo sam pokušala dogovoriti da mu pošalje artikl a da ću ja uplatit čim stigne, pa se našla uvrijeđena time i onda sam predložila primopredaju s prijateljicom. Najradije bi joj negativnu dala jer nije bio dogovor za samo jednu primopredaju nego dvije i nakon toga ne odgovaranje ne javljanje na pozive.
2022 03 26
Mene uvijek zbunjuje u toj situaciji da li je točno da do "suradnje nije došlo", to je meni na neki način kao da ste platili paket, a on Vam nije poslan. Vi ste došli tamo s novcima, a ona se nije pojavila, tj.otkazala je u zadnji tren i više se ne javlja.
2022 03 26
Mislim da je to za negativnu ocijenu.
2022 03 26
Meni se dogodilo da se kupilica uopće nije pojavila, bez javljanja. Ostavila sam neutralnu kako su me savjetovali, ali da se mene pita to je za negativnu. Ja gubim vrijeme, potrošim novce na prijevoz da se netko ne bi ni pojavio
2022 03 26
> jelena693: > Meni se dogodilo da se kupilica uopće nije pojavila, bez javljanja. Ostavila sam neutralnu kako su me savjetovali, ali da se mene pita to je za negativnu. Ja gubim vrijeme, potrošim novce na prijevoz da se netko ne bi ni pojavio Slažem se . Meni su neutralne totalno bezveze , jer se uopće ne vide , ono tribaš "kopat" da je uočiš. I ovo mi je baš za negativnu ....jer-da , do suradnje nije došlo , al nije došlo jer se dotična nije udostojila na vrime javit . Igra se tuđim vrimenom. A uz to je ili muljatorica ili bonton nula bodova , pa ne zna za "z" pristojnosti javit se i ispričat.
2022 03 26
Često postavljana pitanja - Što su povratne ocjene Kažu pravila da za nepojavljivanje na primopredaji ide negativna
2022 03 26
Hvala vam puno! Prvo sam stavila neutralnu, ali upravo me to nervira jer se ne vidi, a želim upozorenje dati,tako da ću promijeniti na negativnu. Baš to je problem što do suradnje nije došlo jer mulja s vremenom u više navrata i da se što dogodilo je mogla bar poruku poslat da je odustala ili odmah reć da neće. Mene je to baš naljutilo jer sam treću osobu uvukla u to, pa mi je baš neugodno! Uglavnom hvala vam puno na pomoći.
2022 03 27