Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

PRESMIJEŠNO OBJAŠNJENJE ZA ARTIKL KOJI KUPUJETE

> maremarenda: > Nije mi namjera tu nikoga prozivati i neću reći o kojoj se korisnici radi , ali vidim košulju koja mi se svidjela, u opisu piše 3/4 rukav, ja vidim dugi rukav vidim kod slikanja da je to deblja košulja tražim mjere , gospođa kaže meni se neda mjeriti a ovo sam pogriješila za rukave jer imam neznam koliko ormara kao da i mi koji prodajemo nemamo , evo Vam jeftinije pa kupite, na to joj odgovorim da imam i više ormara ali da nemogu kupiti nešto što piše to je kasnije i sama potvrdila da su dugi rukavi a u opisu lijepo stoji 3/4 eto da nisam pitala a po slici vidi se da je košulja deblja , e pa sad se ja pitam kakav je to odgovor,žena ima preko 400 povratnih, meni je to totalno bedasto stavite artikl a nećete ni reći kakvi su rukavi, jer ima onih koji se podižu sa gumbom, na kraju zaključuje zajedno samnom da je košulja deblja i dugi rukav i nudi jeftino., naravno nisam pristala., zato sve ispitajte prije, po mom mišljenju tko nemože objasniti krivo navedene rukave 3/4 a ono dugi rukav je muljator., po meni se to tako ne radi Vi me ispravite ako krivo govorim., i dugo bi još trajalo da napišem što sve kaže. > MOJ SAVJET PITAJTE TRAŽITE PREKO 400 POVRATNIH PA TAKO UVALJIVATI, AKO NEMOŽEŠ NEŠTO VIŠE REĆI O ONOM ŠTO PRODAJEŠ BRATE MILI MAKNI SE. > To je moje razmišljanje tako da opet dolazimo na ono nisu povratne garancija. > VOLILA BIH ČUTI VAŠE MIŠLJENJE. :s Nemam riječi za "dat ću vam jeftinije"... pobogu ženo šta ću s njom da mi je i za 5kn prodaš, ako mi ne vridi, a ormar "kipi"
2022 06 24
> Thera44: > > vedranapv: > > A šta tek reći za one kojima je opis artikla "nisam za zamjene" ili "samo prodaja" > > i ništa više osim toga, a kamoli nekakve mjere ,:( > A to mi je vrh... ili kad stave samo rečenicu "pogledajte moje ostale artikle" Ili opis je u drugom oglasu. Pa ti onda tražiš taj drugi oglas da bi pročitao što u njemu piše o artiklu koji je sad oglašene. Ma užas.
2022 06 24
> Boston: > > Thera44: > > > vedranapv: > > > A šta tek reći za one kojima je opis artikla "nisam za zamjene" ili "samo prodaja" > > > i ništa više osim toga, a kamoli nekakve mjere ,:( > > A to mi je vrh... ili kad stave samo rečenicu "pogledajte moje ostale artikle" > Ili opis je u drugom oglasu. Pa ti onda tražiš taj drugi oglas da bi pročitao što u njemu piše o artiklu koji je sad oglašene. Ma užas. E to mi je tek ono "helou", kao da ne može kopipejstat opis artikla i izbrisat stari oglas... Al svi znamo da je to samo zakamuflirano rečeno, "bacite oko na profil".... Ma stvarno nas ima svakakvih na kugli zemaljskoj🙆‍♀️
2022 06 24
100 ljudi 100 čudi 100 krpičarskih misterija 😂
2022 06 24
> maremarenda: > Nije mi namjera tu nikoga prozivati i neću reći o kojoj se korisnici radi , ali vidim košulju koja mi se svidjela, u opisu piše 3/4 rukav, ja vidim dugi rukav vidim kod slikanja da je to deblja košulja tražim mjere , gospođa kaže meni se neda mjeriti a ovo sam pogriješila za rukave jer imam neznam koliko ormara kao da i mi koji prodajemo nemamo , evo Vam jeftinije pa kupite, na to joj odgovorim da imam i više ormara ali da nemogu kupiti nešto što piše to je kasnije i sama potvrdila da su dugi rukavi a u opisu lijepo stoji 3/4 eto da nisam pitala a po slici vidi se da je košulja deblja , e pa sad se ja pitam kakav je to odgovor,žena ima preko 400 povratnih, meni je to totalno bedasto stavite artikl a nećete ni reći kakvi su rukavi, jer ima onih koji se podižu sa gumbom, na kraju zaključuje zajedno samnom da je košulja deblja i dugi rukav i nudi jeftino., naravno nisam pristala., zato sve ispitajte prije, po mom mišljenju tko nemože objasniti krivo navedene rukave 3/4 a ono dugi rukav je muljator., po meni se to tako ne radi Vi me ispravite ako krivo govorim., i dugo bi još trajalo da napišem što sve kaže. > MOJ SAVJET PITAJTE TRAŽITE PREKO 400 POVRATNIH PA TAKO UVALJIVATI, AKO NEMOŽEŠ NEŠTO VIŠE REĆI O ONOM ŠTO PRODAJEŠ BRATE MILI MAKNI SE. > To je moje razmišljanje tako da opet dolazimo na ono nisu povratne garancija. > VOLILA BIH ČUTI VAŠE MIŠLJENJE. :s Slažem se. Kupcu treba dati svaku informaciju. Pa ovdje smo da prodamo. Kad je neko neljubazan ne može očekivati da će mu neko kupiti.
2022 06 24
1 2