Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Krpice i GLS

Drage Krpičarke, Ovdje možete pitati sve što vas zanima o Pošalji sigurno gumbiću. 🙂
2022 06 27
Čini mi se preskupo, to mi je prvi dojam..tako da trenutno nemam pitanja..
2022 06 27
Nema pitanja , ali mislim da su cijene previsoke , ok i tisak diže cijene , ali još uvijek je moj broj jedan . Mada se za veće stvari isplati paketoman , ali nema svako mogućnost podići s njega .
2022 06 27
OK, uveli ste tu opciju za slanje sa GLS, nemam ništa protiv njih, plus je što dostavljaju od kuće do kuće i što pošalju SMS prije dostave ali ima tu nekih minusa. Cijene su previsoke u odnosu na Tisak kao i problem sa slanjem pouzećem - što meni garantira da će kupac preuzeti paket? Ja svakako moram platiti dostavu, što ako kupac ne preuzme, tko će meni vratiti taj trošak? S time da još naplaćuju i 3,00 kn za ispis naljepnice - bezveze. Slanje pouzećem je riskantno, najbolje je kada kupac uplati i nakon vidljive uplate prodavač pošalje artikl. **BTW za cure koje će slati preko GLS postoji još bolji kod koji Vam daje -15%, kod je: GLS2022 ;)** Također bih htjela komentirati, **umjesto gumba 'Sigurno pošalji' ste mogli staviti gumb za 'Crna lista' što mislim da bi bio veliki plus i prava zaštita od prevaranata, da svatko tko želi nešto kupiti prvo provjeri crnu listu**
2022 06 27
> JagodicaSHOP: > Cijene su previsoke u odnosu na Tisak kao i problem sa slanjem pouzećem - što meni garantira da će kupac preuzeti paket? > Ja svakako moram platiti dostavu, što ako kupac ne preuzme, tko će meni vratiti taj trošak? S time da još naplaćuju i 3,00 kn za ispis naljepnice - bezveze. Da, ovo sam se i sama prvo zapitala. Sigurno mi je i poštom poslati paket pouzećem, ali ni pošta ni GLS ne mogu garantirati da će isti biti preuzet.
2022 06 27
Skuplja pita nego tepsija na cijene koje prodajemo i nekad damo u bescijenje ćemo platiti toliku poštarinu, a na stranici bi puno toga trebalo poboljšati a Vi nam ponudite ovakove cijene, i što da nismo doma na Tisku paket čeka 5 pa i 10 dana , vratiti će se paket i vjerojatno još dodatni troškovi, ako ne ispravite me slobodno. :s
2022 06 28
Uglavnom se ovdje šalje Tiskom i manje Poštom, trebali ste naći nešto jeftinije pa ponuditi. :D
2022 06 28
Sve u svemu, sitne pare koje dobijem za stare i već nošene artikle trebaju ići meni, a ne GLS-u i cijeloj vojsci u toj službi. Nitko neće kupiti majicu za 40 kn i još toliko dati za poštarinu.. pogotovo sad u vrijeme sniženja. Također me buni ovo "sigurno", što je danas sigurno?? Sigurno mi nije ni da ćemo dočekat sutra..
2022 06 28
Tako je sanjaurban "i ja mislim da nema ničeg sigurnog" da točno više njima nego što vrijedi artikl pa gdje je tu računica????????????????
2022 06 28
Uglavnom se kupuje na krpicama da se uštedi, da nađeš nešto povoljnije , svi gledaju gdje je najjeftinija opcija slanja , iskreno sumnjam da će ovo zaživjeti (možda za neke skuplje stvari i nešto sto ti treba čim prije )
2022 06 28
> MaliPrincLu: > Nema pitanja , ali mislim da su cijene previsoke , ok i tisak diže cijene , ali još uvijek je moj broj jedan . Mada se za veće stvari isplati paketoman , ali nema svako mogućnost podići s njega . Ja nemam paketomat ali mi druge korisnice salju sa paketomata i ja podignem u posti te ja njima saljem iz poste na paketomat sto je super jer je duplo jeftinije nego slati kao paket!
2022 06 28
apsolutno skupo i čisto sumnjam da će netko koristiti.
2022 06 28
Od svih stvari koje su se mogle napraviti za poboljšati stranicu... Vi odaberete ovo. Suradnju sa dostavnom službom koja ima 300% veće cijene od ostalih, stavite 10% popusta (ozbiljno?), pod krinkom sigurnog slanja (što je to uopće, nema garancije da će kupac preuzeti paket, niti da će poslani artikl biti u redu). Od ovoga profitira samo GLS, a korisnicima se nije ništa olakšalo. Tko uopće donosi ovakve odluke?
2022 06 28
Ja ne znam samo tko je spominjao plaćanje pouzećem… uplata na račun i slanje GLS-om, kao i dosad što je bilo (Tiskom ili Poštom). Naravno, onomu komu odgovara ta ekstra povoljna cijena 😆
2022 06 28
Pa tu je spomenuto: *Znate li da imamo i rješenje plaćanja za robu kupljenu na mojekrpice.hr? Omogućujemo vam da pošaljete paket bez rizika, a primatelj vam plaća prilikom predaje paketa. GLS prenosi iznos koji ste zabilježili u procesu naručivanja paketa na vaš bankovni račun* Bez rizika 😂👍
2022 06 28
1 2 3