Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Tuheljske toplice

Molim Vas iskustva sa bazenima i ponudom u Teheljskim toplicama. Jel zanimljivo djeci? Koliko košta cjelodnevno kupanje s ručkom ? Bili smo na termama Jezerčica ,a sada smo za malo promjene. 😉
2022 08 13
Mi smo bili 2 puta. Djeci je ludilo. A mi smo s mora, njima ne fali kupanja, pa ipak su se super zabavile. Kupili smo ulaznicu od vlasnika apartmana gdje smo odsjeli jer oni imaju popust od terma. Za ručak ne znam, nismo ječi ništa osim sladoleda. Super smo se zabavili i mislim da ćemo otići još koji put. I jedna i go, ako je nekome taj dan rođendan, ima besplatnu kartu. A djeca plaćaju kartu po veličini. Ova mala od 3 god je imala besplatno i beba naravno, a mala od 6 god nešto malo je plaćena karta mislim
2022 08 13
Cijene vam je nabolje provjeriti na njihovoj stranici,nesto mi odzvanja da smo po osobi platili 160kn sa ukljucenim ruckom(mozete i bez rucka pa je cijena jeftinija) - za djecu ne znam.. Odlicno za cjelodnevno kupanje,djeci je savrseno i ima hrpa sadrzaja,te organizirane i igre za njih. Svakako se isplati otici! Odite ujutro ranije da nadete lezaljke jer kasnije zna biti dosta ljudi :)
2022 08 14